Klein huis inrichten? Lees mijn tips!

30 oktober 2017 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin

Heb je een vakantiehuisje gekocht en moet je dit vakantiehuis inrichten? In dit artikel lees je hoe je zo’n recreatiewoning, vaak kleiner dan een normale woning, op een leuke manier kunt inrichten. Wie weet kun jij ook één van deze tips toepassen bij de inrichting van jouw recreatiewoning!

Functionaliteit van groot belang

Een klein huisje geeft al snel een knus gevoel, omdat je een klein oppervlak hebt. Wel is het zo dat je minder ruimte hebt voor het opbergen van spulletjes. In een klein huisje is functionaliteit ook zeker van belang. Gelukkig kun je heel wat opbergruimte creëren!

Werk in de hoogte

Waarom niet gewoon in de hoogte werken? Heb je bijvoorbeeld nog een lege wand? Dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een blokkenkast op maat te laten maken. In zo’n kast kun je heel wat spullen kwijt en het oogt ook nog eens georganiseerd. Ideaal om een kleine ruimte mee te vullen.

Heb je echt geen idee hoe je jouw vakantiewoning moet inrichten? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een professional in te schakelen. Bekijk maar eens de mogelijkheden van Instyle Concepts. Zij hebben jarenlange ervaring in het inrichten van vakantiehuisjes. Ga voor sfeer en beleving en kies voor Instyle Concepts!

Reacties uitgeschakeld voor Klein huis inrichten? Lees mijn tips! Tags: , ,

Auteur:

This author has published 50 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.