Wat kan een huishoudelijke hulp voor u doen?

27 juni 2014 | Auteur: | Posted in Huis

Huishoudelijke hulp

Vindt u het wel eens lastig om alle huishoudelijke taken bij te houden? Of wilt u gewoon wat meer tijd voor uzelf? Een huishoudelijke hulp aannemen kan dan een goede oplossing zijn.

Wat kan een huishoudelijke hulp voor u doen?

Het takenpakket van een huishoudelijke hulp kan heel breed zijn. Voor de hand liggen natuurlijk de veelvoorkomende schoonmaakwerkzaamheden, zoals afstoffen, de was doen, stofzuigen, ramen lappen en de keuken en badkamer een beurt geven. Een schoonmaakhulp kan echter ook voor heel andere klusjes ingezet worden, zoals (helpen met) koken of uw huisdier eten geven.

Hoe vindt u een geschikte huishoudelijke hulp?

Wanneer u een huishoudelijke hulp zoekt, denk dan eerst goed na over wat u van deze persoon verwacht. Voor welke werkzaamheden wilt u de hulp inzetten? Wilt u graag dat ze iedere week een paar uur komt of hebt u slechts af en toe iemand nodig voor de wat grotere klussen? Welke dagen en tijdstippen komen u het beste uit?

Het zoeken van de hulp die aansluit bij uw wensen, is bij ons heel eenvoudig. Eerst maakt u een profiel aan. Vervolgens kunt u een vacature plaatsen, waarop huishoudelijke hulpen die bij ons ingeschreven staan kunnen reageren. Ook kunt u zelf profielen van zorgverleners in de omgeving bekijken. Spreekt een profiel u aan? Dan neemt u gemakkelijk contact op met de persoon in kwestie en kunt u een kennismakingsgesprek plannen.

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.