Urnen

3 oktober 2013 | Auteur: | Posted in Huis

Een urn is een ideale oplossing om het as van een overleden dierbaar persoon te bewaren. Zo kun je de urn dan een mooie plek bij je thuis geven of je kunt er voor kiezen om de urn in een kerk bij te laten zetten. Je kunt ook een goedkope urn aanschaffen als je van plan bent om het as van de overleden persoon ergens uit te gaan strooien. De urn is een oplossing om jouw overleden partner, kind of ouder altijd in de buurt te hebben na zijn of haar dood.

Het is geleken dat er de laatste jaren veel meer urnen verkocht worden dan de jaren daar voor. Dat komt door een verandering in de uitvaartbranche. Veel meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om zich te laten cremeren. Bij een crematie wordt het hele lichaam verbrand waardoor er enkel as van deze persoon over blijft. Door die verandering worden er ook meer urnen en bijvoorbeeld as sieraden verkocht aan de mensen. Bij een as sieraad wordt de as in het sieraad verwerkt waardoor jij altijd jouw dierbare persoon bij je kunt dragen.

Er zijn ook zeer veel verschillende urnen te verkrijgen met allerlei verschillende soorten patronen. Ook de materialen waar uit een urn gemaakt zijn verschillen omdat er ook steeds meer nieuwere urnen ontworpen worden. Je kunt daarbij denken aan een urn van bijvoorbeeld hout, maar ook glazen urnen zijn tegenwoordig op de markt verschenen. De keuze is dus geheel aan jouw en je hebt een ruim aanbod.

Auteur:

This author has published 28 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.