Riverdale klokken

28 maart 2019 | Auteur: | Posted in Huis

De klokken van Riverdale hebben een groot aantal stijlvolle klokken in de collectie en zijn er in veel verschillende formaten, stijlen en kleuren. Het leuke aan de Riverdale klokken is dat er veel variatie is in de verschillende stijlen van de klok zo heb je enerzijds stoere, robuuste en aanwezige klokken en anderzijds subtiele en minimalistische klokken voor in de rustigere interieurs.

De klokken zijn erg gemakkelijk te combineren met andere woonaccessoires in het interieur doordat er zoveel verschillende stijlen en variaties zijn.

Assortiment

Riverdale biedt een eindeloos aantal klokken aan, Zo zijn er klokken met romeinse cijfers die goed passen in een landelijk interieur of juist hele strakke rechtlijnige klokken met digitale cijfers voor in een modern of industrieel interieur, ook zijn er metalen en houten klokken.

Riverdale heeft niet alleen hangklokken in het assortiment maar ook tafelklokken en staande klokken. Deze klokken zijn erg leuk om op tafel te zetten of in een open kast.

Decoreer je huis met de Riverdale klokken.

De klokken van Riverdale zijn niet alleen heel erg handig ze zijn ook nog eens een mooi decoratiestuk. Door de verschillende stijlen en kleuren van de klokken passen ze overal, Zo kun je bijvoorbeeld een grootformaat klok boven je dressoir hangen of een kleiner formaat in de keuken.

Voor een extra speels effect kun je ook kiezen voor een gekleurde klok. Het is ook leuk om de klokken te combineren met andere wand accessoires.  Je zou een kale plek op de muur op kunnen vullen met een extra grote klok of juist een hele opvallende klok in combinatie met andere wanddecoratie kunnen opleuken.

Reacties uitgeschakeld voor Riverdale klokken

Auteur:

This author has published 125 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.