Mobiel in eigen huis met een sta op stoel

19 januari 2017 | Auteur: | Posted in Huis

Veel mensen hebben door verminderde spierkracht of andere lichamelijke klachten moeite om zich zelfstandig te bewegen. Zij brengen daardoor vaak een groot deel van de dag zittend door. Maar zelfs van simpelweg stil zitten kun je nog klachten krijgen. Investeren in een goede stoel, die zorgt voor de juiste zithouding, is een goede manier om deze te voorkomen. Als opstaan en in de stoel gaan zitten veel moeite kost, is het een goed idee om te kiezen voor een speciale sta op stoel. Hierin zit een motor, die ervoor zorgt dat de stoel met een afstandbediening te bewegen is. Zo kan de zitting een stuk omhoog gebracht worden, waardoor je geholpen wordt bij het opstaan en gaan zitten.

Verschillende soorten en maten sta op stoelen

Sta op stoelen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Om optimaal te kunnen profiteren van de ondersteuning die zo’n stoel kan bieden, doe je er verstandig aan om er een precies op maat te laten maken. Ieder lichaam is immers anders. De juiste hoogte, breedte en diepte zorgen ervoor dat je urenlang comfortabel kunt zitten. Kies je voor een stoel met twee of drie motoren in plaats van slechts één, dan kunnen de beensteun en rugleuning afzonderlijk van elkaar bediend worden. Je kunt deze heel precies naar wens instellen, waardoor ook een middagdutje in de stoel wel heel comfortabel wordt.

Een goede toevoeging aan je interieur

Sta op stoelen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals leer en textiel. Ook heb je de keuze uit allerlei smaakvolle kleuren en stijlvolle ontwerpen. Zo kan de stoel mooi gecombineerd worden met de rest van het interieur. Neem dus vooral de tijd om de juiste keuze te maken, voor jarenlang zitcomfort!

Reacties uitgeschakeld voor Mobiel in eigen huis met een sta op stoel

Auteur:

This author has published 106 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.