Interieuradviseur Leiden

29 november 2016 | Auteur: | Posted in Huis

Heeft u een nieuwe woning gekocht in Leiden, is uw bedrijfspand in Leiden toe aan een opknapbeurt of wilt u gewoon eens ideeën opdoen voor uw huis? Kom naar dé interieuradviseur in Leiden en laat u adviseren door een specialist. Ook kunt u zich laten inspireren door een ruime keus uit allerlei producten speciaal voor uw interieur:

  • Vloeren in allerlei soorten
  • Gordijnen
  • Jaloezieen
  • Rolgordijnen
  • Meubelstoffeerderij

Niet iedereen heeft direct voor ogen wat de beste kleuren zijn, welke kleuren goed bij elkaar passen en welke materialen geschikt zijn. Rodenburg-Van der Meel, dé interieuradviseur in Leiden biedt dan uitkomst. In de woonwinkel van Rodenburg-Van der Meel kunt u advies vragen aan onze interieurstylist en krijgt u een passend interieuradvies.

Interieuradvies op maat

Welke vloer is voor u geschikt? Dit zal afhangen van verschillende factoren: hoe intensief wordt de vloer gebruikt? Welke uitstraling zoekt u en welk budget is beschikbaar? Een interieuradviseur kan samen met u antwoord vinden op uw vragen. Voor grote gebouwen die intensief worden gebruikt zoals bijvoorbeeld een grote winkel, is een pvc-vloer met een dikke slijtlaag een goede oplossing. In uw slaapkamer wilt u waarschijnlijk liever een warm tapijt en als u kinderen heeft bent u wellicht op zoek naar een bijpassende inloopmat. De interieurstylist van Rodenburg-Van der Meel geeft u een passend advies en helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen. Het bezoek aan onze woonwinkel en onze adviezen zijn uiteraard geheel vrijblijvend. Wilt u advies over de inrichting van uw pand in Leiden? Ga naar de woonwinkel van Rodenburg-Van der Meel.

Ruime keus en kwaliteit

Rodenburg-Van der Meel heeft een groot assortiment producten van bekende merken en van hoge kwaliteit. U bent dan ook verzekerd van een geweldige uitstraling van uw pand in Leiden, zeker als u de adviezen van de interieurstylist meeneemt in uw beslissingen. Kies uit tal van verschillende vloeren zoals handgeknoopte karpetten, tapijt, laminaat en gordijnen, shutters en andere raambekleding.

Reacties uitgeschakeld voor Interieuradviseur Leiden Tags: ,

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.