“FotoOpHoutStunter.nl blinkt uit in prijs-kwaliteitverhouding”

30 september 2015 | Auteur: | Posted in Huis

Almere, 30 september 2015 – De onafhankelijke vergelijkingssite Vergelijkcanvas.nl heeft onlangs de resultaten van hun foto op canvas-test gepubliceerd. Hierbij is www.FotoOpHoutStunter.nl als beste uit de test gekomen op het gebied van prijs- kwaliteitverhouding.

 

Vergelijkcanvas.nl en FotoOpHoutStunter.nl

 

De vergelijkingssite Vergelijkcanvas.nl is al jaren gespecialiseerd in het vergelijken van verschillende fotodruk-technieken. Ze vergelijken niet alleen verschillende foto op canvas-aanbieders, maar ook foto op aluminium-, foto op hout-, foto op forex- en foto op glas-aanbieders. Op de site kun je heel gemakkelijk via een vergelijkingstool een aanbieder vinden, die het beste bij je past. De site is volledig onafhankelijk en wordt dus niet beïnvloed door de deelnemende bedrijven of andere zaken. Vergelijkcanvas.nl doet regelmatig nieuwe testen en de resultaten zijn dus up-to-date. Dit keer besloot de site een test te doen op het gebied van foto op canvas.

De webshop www.FotoOpHoutStunter.nl deed, met nog tien andere aanbieders, mee aan deze test. FotoOpHoutStunter.nl staat bij de meeste mensen bekend om hun goedkope, maar kwalitatief goede, foto op hout-prints. De site heeft echter ook de mogelijkheid om je favoriete foto op canvas te laten printen. FotoOpHoutStunter.nl heeft inmiddels al de nodige ervaring en mag dan ook al veel klanten tot hun kring rekenen. Vergelijkcanvas.nl wilde nu testen of dit terecht was.

 

De test

 

Vergelijkcanvas.nl heeft voor de test elf aanbieders geselecteerd, op basis van hun bekendheid. Bij alle elf aanbieders hebben ze dezelfde foto besteld, met het formaat 30×40 centimeter. Tijdens de test werd gekeken naar kwaliteit, prijs, levering en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast werd er gekeken naar de mogelijkheden met betrekking tot het bewerken van de foto’s, de mogelijkheid om een cadeaubon te bestellen, de hoeveelheid formaten, klantbeoordelingen en ophangsystemen. Naast dat Vergelijkcanvas.nl alle foto’s op canvas zelf beoordeelde en vergeleek, lieten ze de foto’s ook aan 15 mensen zien, die de foto’s individueel beoordeelden. Deze uitslagen werden samengevoegd en hier kwam uiteindelijk een uitslag uit. FotoOpHoutStunter kwam bij de verschillende onderdelen bovengemiddeld uit de test en behaalde de derde prijs. FotoOpHoutStunter.nl is natuurlijk zeer tevreden met deze uitslag en hoopt dezelfde koers te blijven varen.

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.