Een landelijk interieur

21 juni 2018 | Auteur: | Posted in Huis

De landelijke stijl voor een interieur is erg populair. En dat al jaren. Deze stijl kenmerkt zich door warmte en gezelligheid. Er bestaan veel interieurwinkels die gericht zijn op landelijke meubels, maar je kunt natuurlijk meer doen om deze stijl toe te passen. Zo kun je kiezen voor raamdecoratie die bij deze stijl aansluit.

Houten jaloezieën

Hout is een materiaal dat een knus gevoel en gezelligheid oproept. Het wordt vaak gebruikt in interieurs om een warme sfeer te geven aan een (gedeelte van een) woning.
Het populaire landelijke interieur kan mooi worden afgewerkt door hier bijpassende raamdecoratie te plaatsen. Houten jaloezieën zijn warm, stijlvol en blijven neutraal in een woning waar al met veel verschillende decoraties gewerkt wordt.

Witte jaloezieën van hout

Een landelijk interieur kenmerkt zich door veel aardetinten zoals bruin, crème, kaki en grijs. Meubels zijn typisch landelijk wanneer ze van hout zijn en ook zijn opgeschuurd. Er wordt veel gebruik gemaakt van ruwe materialen. Door de eenvoudige, maar warme tinten wordt vaak de raamdecoratie simpel gehouden, maar wel in stijl natuurlijk. De witte houten jaloezieën brengen ruimte en licht in een woning waar veel bruin- en grijstinten gebruikt worden. Zo komen de ruwe meubels goed tot zijn recht, maar leg je door het materiaal ook een bijpassend accent op de raamdecoratie.

De witte houten jaloezieën zijn in verschillende maten en diktes beschikbaar. Bij een stoer interieur met grove meubelen passen brede banen goed. Zo betrek je de stijl van je interieur bij je raamdecoratie. Zijn je ramen kleiner en is je interieur lieflijk? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor dunne banen.

Onderhoud van de jaloezieën

Houten jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor de woonkamer, studeerkamer en slaapkamer. Deze kamers zijn over het algemeen niet te vochtig en daardoor blijft het materiaal van deze raamdecoratie lang mooi. De jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken door ze regelmatig af te stoffen. Je kunt deze het beste laten hangen en ze in hun normale positie schoonmaken.

Reacties uitgeschakeld voor Een landelijk interieur

Auteur:

This author has published 132 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.