5 soorten muurstickers die jij in jouw huis wilt hebben

21 juni 2017 | Auteur: | Posted in Huis

Muurstickers worden steeds populairder en dat is niet gek, want ze halen een ruimte op. Zo heb je muurstickers met tekst voor in de woonkamer, voor in de keuken en voor in de slaapkamer. Ook zijn er muurstickers met afbeeldingen en patronen. In dit artikel worden een paar soorten muurstickers uitgelicht uit het assortiment van Sticker Queen die prachtig staan in jouw huis.

Muurstickers met tekst

Als je graag een muursticker met tekst wilt, dan heb je de keuze uit verschillende categorieën: quotes, liefde, wijsheden, recepten en overige. Muurstickers met tekst staan erg leuk in je woonkamer of slaapkamer. Onder ‘overige’ vallen muurstickers met tekst die niet in de eerste vier categorieën kunnen worden geplaatst. Bij Sticker Queen is dit bijvoorbeeld een sticker voor op de muur waarop huis- of keukenregels staan. Ook trapstickers kun je hier vinden.

Muurstickers met afbeelding

Zoek je een muursticker met een afbeelding? Dan zijn er vele categorieën waaruit je een mooie sticker voor op de muur kunt kiezen. Zo kun je kiezen uit: Abstracte muurstickers, muurstickers met bloemen, muurstickers in liefdesthema en nog veel meer. Door deze ruime keuze bij Sticker Queen, zit er altijd wel een muursticker tussen die aan jouw wensen voldoet. Muurstickers met een afbeelding geven jouw woonkamer, slaapkamer of keuken een leuke uitstraling. Waar in je huis je ook een muursticker met afbeelding hangt, elke ruimte wordt gezelliger door deze mooie toevoeging.   

Tegelstickers

Muurstickers kunnen ook in de natte ruimtes van je huis een uitkomst zijn. Is jouw toilet of badkamer toe aan een make-over, maar heb je niet voldoende budget voor een complete verbouwing? Dan kun je jouw toilet, keuken of badkamer makkelijk pimpen met tegelstickers. Dit zijn stickers die je op een tegelmuur kunt plakken en die de ruimte een nieuwe look geven. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en patronen.  

Klokstickers

Ben jij op zoek naar een mooie klok? Bekijk dan eens de klokstickers. Deze muurstickers geven ruimtes zoals je woonkamer of keuken een special touch. Het zijn echte eyecatchers die direct in het oog springen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren stickers en je ontvangt bij iedere kloksticker een echt werkend uurwerk van het merk Karlsson.

Seizoenstickers

Muurstickers zijn ook een leuke aankleding voor jouw huis tijdens seizoenen als pasen, halloween en kerst. Hoe leuk is een muursticker van Spook Magere Hein of Rudolf the Red Nosed Reindeer. Deze brengt jouw woonkamer, keuken of slaapkamer in de stemming van het betreffende seizoen.

Meer muurstickers

Zoek jij liever gericht, per vertrek in huis, naar muurstickers? Dat kan ook. Zoek dan per woonruimte en kies uit de categorieën: tekst en afbeeldingen. Zo vind je gelijk de juiste sticker waar jij naar op zoek bent. Natuurlijk kun je veel muurstickers voor in de slaapkamer ook in de woonkamer op de muur plakken en andersom. Neem de tijd en bekijk het ruime aanbod in muurstickers, zodat je een sticker uitkiest die lang op jouw muur kan pronken.

Reacties uitgeschakeld voor 5 soorten muurstickers die jij in jouw huis wilt hebben

Auteur:

This author has published 187 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.