Holland Haag Gordijnen

26 mei 2015 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin

Holland Haag gordijnen is de leverancier als we spreken op het gebied van gordijnen en gordijnstoffen. Holland Haag is een familie bedrijf die al jaren meegaat en een mooi gebied beslaat op de markt met alles wat met gordijnen te maken heeft. Het zit in de genen om elke keer een stap verder te gaan als de vorige generatie om een relatie op te bouwen die van lange duur is. Men heeft een breed assortiment en collecties die stuk voor stuk gemaakt zijn van hoogaardige kwaliteit die een zekere tijd meegaat. De ontwerpen van het bedrijf zijn eigentijds en kun je in elk interieur hangen. Of je nu een klassiek interieur hebt of een hip interieur met felle kleuren, alles is mogelijk met Holland Haag Gordijnen.

Al 125 jaar ervaring

Holland Haag Gordijnen heeft pas zijn 125ste jaar gevierd en dat is niet niks voor een bedrijf in Nederland. Er zijn er maar weinige die het zolang kunnen uithouden en dat zeker in tijden van crisis. Dit bewijst nog maar eens dat Holland Haag Gordijnen zijn sterren heeft verdiend in de gordijnenbranche. Zij hebben ook een aparte manier van werken en dat is luisteren naar wat de consument wil hebben in zijn huis. Holland Haag luistert naar de mensen en probeert op deze manier zoveel mogelijk in te spelen in de behoeftes op de markt. Alleen op deze manier garanderen zij hun kernaarden en die zijn eigentijds, sympathie en partnerschap.

Verkooppunten

Holland Haag gordijnen, het hoofdkantoor zit in Gouda gevestigd, maar je kan verkooppunten vinden over het hele land. Op deze manier garanderen zij dat je snel en gemakkelijk naar een Holland Haag winkel kan gaan om de stoffen en de gordijnen te kopen die je het liefste in huis hebt hangen. Ze hebben een uitgebreide collectie van simpele gordijnen tot duistere gordijnen die het zonlicht tegenhouden in de slaapkamer. Alleen op deze manier door de gordijnen te kiezen van de beste kwaliteit doe je jezelf een plezier op gebied van kwaliteit en garantie. Holland Haag gordijnen denkt veel verder om het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Men betaalt een centje en men krijgt er meer voor terug dan men betaalt.

Auteur:

This author has published 123 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.