Foto’s op canvas is booming business

22 juli 2014 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin

Berlijn – De foto op canvas is een continu bloeiende markt. Foto’s op canvas gelden als de nieuwste trendartikelen. Dit benadrukt de leidende firma Foto-op-canvas.net, die gedurende twee jaar aan deze ontwikkeling heeft bijgedragen. De directe druk op canvas is vanwege zijn elegante indruk alsmaar meer populair. Hierom heeft het Duitse bedrijf gekozen de productlijn uit te breiden met XXL-formaten, die exclusief in Duitsland gedrukt worden, en in heel Europa worden geleverd.
De canvas foto is uitgegroeid van een zeldzaamheid tot een waar modeartikel binnen de professionele fotowereld. De liefde voor canvas foto’s wordt bovendien ook bij amateurfotografen constant groter. Op Foto-op-canvas.net heeft de klant een ruime selectie aan productvarianten en grootten, die nu ook aangevuld is door XXL-formaten. Zo levert de Berlijnse fotospecialist zowel goedkope foto’s op canvas met met spanramen met 2 cm dikte, alsook canvas foto’s die een opmerkelijke spanraamdikte hebben van 4 cm en daardoor vooral ideaal zijn voor kunstgalerieën. Het ruimtelijke effect van de druk is op die manier verzekerd.
Canvas foto’s kunnen van nagenoeg elke digitale foto met een resolutie die hoog genoeg is worden gedrukt.
Van foto’s gemaakt door digitale camera’s met een camera vanaf 5 MP kunnen canvas foto’s in extra groot formaat worden gemaakt. Op Foto-op-canvas.net worden grootten tot 120 x 90 cm als standaard aangeboden. Bij bijzondere wensen drukt het Duitse bedrijf op navraag ook afwijkende formaten. Op de website www.foto-op-canvas.net kunnen uw foto’s op canvas gemakkelijk worden besteld: u uploadt uw foto en bestelt het gewenste canvasformaat al in een klein aantal stappen. Foto-op-canvas.net levert u als exclusieve service een ruime selectie aan grootten en formaten aan. Daarbij profiteren klanten vooral van de hoogwaardige stofstructuur van het gebruikte canvas.

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.