Een goedkope boxspring met bijpassende dekbedovertrekken zo gevonden

5 november 2015 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin, Huisdieren, Tuin

Wie een nieuw bed koopt, verkrijgt meer dan enkel een verandering van aanzicht in de slaapkamer. U zal zich amper voor kunnen stellen hoe u al die jaren op een verouderd bed en matras heeft kunnen slapen! Eigenlijk valt het simpel te stellen dat wie zijn lijf een plezier wilt doen, eerst eens naar de slaapkamer moet kijken. Een goedkope boxspring, nieuwe matras en bijpassende dekbedovertrekken zullen uw gezondheid zeker van een flinke boost voorzien!

De gezondheid is het waard

Om overdag telkens weer voor tenminste de volle honderd procent te kunnen presteren, is een goede nachtrust onmisbaar. Beter nog, wie goed slaapt heeft minder last van stress, vermoeidheid, fysiek ongemak en is zelfs minder vatbaar voor vervelende virussen en bacteriën. En een belangrijk onderdeel van uw slaap is de kwaliteit van het bed.

Kiest u een bed of toch een boxspring?

De keuze tussen een bed en boxspring is een persoonlijke keuze, vooral ingericht op basis van smaak. Wel zijn er minieme verschillen. Zo slaapt u op een boxspring iets hoger, wat sommige mensen prettiger vinden en in de winter iets warmer is omdat u verder van de grond ligt. Maar ook warmte-ervaring is een heel persoonlijk iets.

Welke matras?

Wilt u een goedkope boxspring kopen, dan is zeker het matras dat u daarbij kiest van belang, dit is immers waar een groot gedeelte van de ondersteuning vandaan moet kopen. Er zijn vele types matrassen beschikbaar, variërend van pocketvering en schuimmatrassen tot latexmatrassen en varianten met binnenvering. Uw slaapadviseur kan u een persoonlijk geschikt model aanraden.

Is beddengoed van belang?

Een goed dekbed ventileert maar houdt ook uw lichaamstemperatuur stabiel. Van groot belang om optimaal te slapen omdat het nachtelijk ontwaken tot een minimum wordt gebracht. De verschillende kwaliteiten staan handig genoteerd in het Dekbed Informatie Systeem. Uw adviseur vertelt u hier graag meer over.

Dekbedovertrekken voor het oog maar ook de levensduur

Bij uw slaapspecialist vindt u een grote hoeveelheid overtrekken in alle denkbare kleuren en prints. Deze beschermen uw dekbed en zorgen ervoor dat ze matchen met de stijl van uw slaapkamer. Uw adviseur helpt u graag op weg.

Lees Meer:  https://www.swisssense.nl/beddengoed/type/dekbedovertrekken/

Auteur:

This author has published 23 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.