Dekbedovertrekken de finishing touch

21 oktober 2015 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin, Huisdieren, Tuin

Uw bed moet vooral comfortabel zijn. Iedere avond weer is een goede nachtrust dé manier om tot rust te komen en te ontspannen. Een goed bed met het juiste matras passend bij uw lichaamsbouw en slaaphouding mogen dan ook niet ontbreken. Toch is comfort niet het enige dat telt. Het oog wil immers ook wat en de uitstraling van uw slaapkamer is belangrijker dan u wellicht denkt.

Uw slaapkamer moet een ruimte zijn waarin u zich geheel op uw gemak voelt. De sfeer die de ruimte uitademt moet dan ook passen bij uw smaak en wensen. Wanden met felle kleuren zien er misschien wel vrolijk en trendy uit, maar kunnen voor onrust zorgen en hierdoor een negatieve invloed hebben op uw nachtrust. Kies daarom voor een kleurenpalet in rustige tinten en mijd schreeuwerige en drukke prints.

Wanneer u de wanden, vloerbedekking en raambekleding in de juiste kleurstelling heeft uitgekozen en op elkaar heeft afgestemd, zijn de accessoires aan de beurt. Denk hierbij aan verlichting, fotolijsten en schilderijen en niet te vergeten bijpassend beddengoed. Is uw dekbed warm genoeg in de winter en koel genoeg in de zomer? Wanneer dit niet het geval is, is een vierseizoendekbed wellicht dé oplossing voor u. Deze bestaat eigenlijk uit twee losse dekbedden die aan elkaar vastgemaakt kunnen worden. Zo slaapt u in de winter onder de dikkere variant én het dunnere dekbed, en kunt u deze wanneer het warmer wordt van elkaar losmaken en onder een enkel dekbed slapen.

Heeft u een comfortabel hoofdkussen? Let er op dat deze zowel uw hoofd als nek ondersteunt. Om uw bed een extra comfortabele look te geven, kunt u er een aantal sierkussens op leggen. Deze zijn in ondenkbaar veel kleuren en dessins verkrijgbaar. Stem deze af op de stijl en het kleurgebruik in uw slaapkamer. Als laatste kunt u ook bijpassende dekbedovertrekken uitkiezen. Ook hiervoor geldt, stem deze af op de rest van de gekozen kleur en stijl. Gaat uw voorkeur uit naar opvallende dekbedovertrekken, dat kan natuurlijk ook. Door te kiezen voor overtrekken in een contrasterende kleur of met een print, maakt u van uw bed een echte eyecatcher.

Lees Meer:   https://www.swisssense.nl/beddengoed/type/dekbedovertrekken/

Auteur:

This author has published 23 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.