De Tacker Specialist

29 mei 2013 | Auteur: | Posted in Huis en tuin

Een tacker wordt het meest gebruikt op de bouw om verschillende materialen aan elkaar te bevestigen. Een tacker wordt aangesloten open luchtdruk of gaspatroon. De druk die ontstaat doordat de tacker aangesloten is op één van deze patronen is enorm. De druk die vrijkomt zorgt ervoor dat nagel met veel vaart en kracht weggedrukt wordt. Hierdoor kan een nagel ook in harde materialen goed aarden. De voornaamsten producten die worden verbonden middels de nagels uit een tacker komen zijn hout en kunststof. Hier zijn natuurlijk veel verschillende vormen van. Waar tackers in het verleden alleen op de bouw werden gebruikt worden ze tegenwoordig ook steeds meer als huishoudelijk gereedschap gebruikt. Er zijn veel verschillende soorten tackers te koop. De kleinere varianten worden van voor particulier gebruik gebruikt. Toch zijn het nog steeds de mensen op de bouw die een tacker kopen. Jaarlijks worden er ongeveer 200.000 tackers verkocht. In 2013 en 2014 verwacht men dat er nog meer zijn verkocht.

Een tacker gaat doorgaans een aantal jaren mee. Mocht een tacker kapot gaan, dan kan deze altijd gerepareerd worden. Slechts op een aantal plaatsen in Nederland kunnen tackers worden gerepareerd. Een bedrijf die tackers repareert is Hilberink Hechttechniek. Hier kan men zowel tackers kopen als laten maken. Hilberink Hechttechniek is één va de bekendste, betrouwbaarste en goedkoopste dealers van Nederland.

De materialen die de tackers wegschieten worden ook wel nagels genoemd. De Nagels zijn een prijzig product. Nagels zitten verbonden aan een rol. Afhankelijk van het type en grote kan men de prijs vaststellen. Over het algemeen geld, hoe groter de nagel van een tacker des te duurder deze is. Kijk bij aanschaffen van een tacker of spijkers eerst altijd goed naar de prijs!

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.