Badkamerinterieur – Glazen douchewand

4 juli 2013 | Auteur: | Posted in Huis, Huis en tuin

Persoonlijke smaak bepaald voor een groot deel het interieur van een woning. Hierbij komt uiteraard de functionaliteit. Maar ook voor de functionaliteit van meubels in het interieur is persoonlijke smaak belangrijk.

Badkamerinterieur

Tegenwoordig komt een glazen douchewand en glazen wasbakken steeds vaker voor in badkamers. Hierbij is natuurlijk een mooie spiegel niet weg te denken uit de badkamer van nu. Waarom wordt glas steeds meer gebruikt? Glas laat uw badkamer ruimer ogen. Dit komt doordat glas veel licht  doorlaat. Hiernaast is glas stijlvol en heeft het een mooi uiterlijk.

Privacy is ook mogelijk met glas

Natuurlijk is het belangrijk dat u in uw badkamer de nodige privacy heeft. Hierdoor zijn er glazen douchecabines en glazen douchewanden te verkrijgen in melkglas. Dit glas, ook wel matglas genoemd of satinato glas, is ondoorzichtig. Dit betekend dat er dus van privacy en veel lichtdoorgang genoten kan worden.

Meer comfort in uw badkamer!

Wilt u meer comfort in uw badkamer? Niemand vindt het prettig om bijvoorbeeld na het douchen in een koude badkamer te komen. Een glazen douchecabine zorgt er voor dat warmte in de cabine blijft. Ook na het douchen. Hierbij komt dat een goede isolatie in een badkamer zorgt voor een aangename temperatuur. Denk hierbij aan HR++ dubbel glas, want waarom zou u uw woning goed isoleren, maar de badkamer links laten liggen? Dit glas zorgt ervoor dat warmte buiten blijft en dat de temperatuur in de badkamer gemakkelijk te regelen is. Wel zo prettig op een koude winterdag.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u klikken op één van de links in dit artikel.

Auteur:

De Alhra Groep levert en plaatst vrijwel alle soorten glas en kozijnen. Hierbij heeft het een Service afdeling die reparaties verricht aan de gehele buitengevel. Voor kozijnen, glas en reparaties kunt u dus bij Alhra terecht!

This author has published 3 articles so far.

Comments are closed.