3 tips voor het kiezen van vloerkleden voor in jouw woning

27 maart 2019 | Auteur: | Posted in Huis en tuin

Een lekker zacht vloerkleed waar je voetjes blij van worden is heerlijk om in huis te hebben. Een leuk vloerkleed geeft de ruimte sfeer doordat deze in leuke kleuren en patronen verkrijgbaar zijn. In dit artikel kom je erachter hoe jij niet alleen jouw voeten, maar ook jouw ogen een plezier kan doen. Dit door jou van drie tips te voorzien die helpen bij het zoeken naar een leuk kleed.

Vloerkleden kun je op vele plaatsen leggen
Een vloerkleed wordt niet alleen in de woonkamer neergelegd. Ook in slaapkamers, speelkamers en onder de eettafel zorgen vloerkleden voor extra sfeer. In een slaapkamer bijvoorbeeld onder je bed zodat je iedere morgen heerlijk uit bed stapt of in de speelkamer omdat er dan lekker op het vloerkleed gespeeld kan worden. Maar wist je ook dat een vloerkleed op de muur heel mooi kan staan. Dit doordat prachtige patronen in de vloerkleden aangebracht kunnen worden die op een muur goed uit de verf kunnen komen.

Handige manier om de afmetingen te bepalen
Je kunt kranten neerleggen om een idee te krijgen van hoe groot het vloerkleed is en hoe dat staat in jouw kamer. Hierdoor zie je gelijk of het een goed idee is om dit vloerkleed wel of niet in deze afmetingen te bestellen. Het is misschien even wat werk, maar dan weet je zeker hoe groot je jouw kleed wil hebben.

Laat je vloerkleed passen bij de ruimte
Zou ik een rond of vierkant kleed kopen? Met een print of zonder een print? Vragen die per situatie anders beantwoord worden. Het is aan te bevelen om een rond kleed te kopen als je een aardig vierkante ruimte hebt. Wil je jouw ruimte nog wat extra pit geven dan kun je een vloerkleed met print nemen. De kleur en het patroon van je vloerkleed hangt erg af van de rest van je meubels en van welke kleuren de muur en de vloer hebben. Heb je een donkere vloer dan is het slim om daar een wat lichter kleed op te leggen. Ben jij nog op zoek naar mooi laminaat voor in jouw woning? Kijk dan even op de website van Laminaatpark.

Reacties uitgeschakeld voor 3 tips voor het kiezen van vloerkleden voor in jouw woning

Auteur:

This author has published 44 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.