Wat heeft een bedrijf aan een uitleganimatie?

15 augustus 2017 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Laten we beginnen met wat een uitleganimatie nou eigenlijk is. Simpel gezegd is een uitleganimatie een korte video waarin iets wordt verduidelijkt. Dit wordt binnen ongeveer één minuut gedaan. Hierbij kan gedacht worden aan een maatschappelijk probleem, maar ook aan een technisch product bijvoorbeeld. Videoanimaties zijn in het leven geroepen omdat ons brein visueel is ingesteld. Wanneer wij kijken naar een video zijn we geneigd bepaalde boodschappen beter te onthouden.

 

Het verhogen van je conversie

Heeft u een website of webshop? Dan kan een uitleg animatie ervoor zorgen dat uw conversie verhoogt wordt. Een video trekt namelijk de aandacht en zorgt ervoor dat consumenten wellicht langer op uw website/webshop blijven hangen. Heeft u een leuke video over uw producten dan kan dit enthousiasmeren. De consument gaat wellicht sneller tot koop over.

 

Verbetering naamsbekendheid

Bent u van plan om een animatievideo te maken over uw bedrijf/merk/product? Dan is dit een mooie kans om uw naamsbekendheid te verbeteren. Animaties zijn namelijk erg gemakkelijk te verspreiden zowel online als offline. Door middel van een video zullen mensen uw vaak tegenkomen en zal uw naam bekender worden.

 

Begrip

Heeft u een ingewikkeld product? Of misschien komt uw boodschap bij presentaties nooit zo goed over? Een uitleg animatie zorgt voor meer begrip. Een boodschap wordt namelijk gemakkelijk overgebracht. Dit zorgt voor begrip van bijvoorbeeld uw personeel, klanten, of potentiele klanten. Een belangrijk voordeel, want het belangrijkste is natuurlijk om begrepen te worden.

 

Een uitleg animatie laten maken

Bent u overtuigd van het feit dat uitleganimaties de oplossing zijn voor het goed laten overbrengen van uw boodschap? Er zijn verschillende bedrijven in Nederland die uitleganimaties maken. Dit wordt vaak gedaan via verschillende Adobe programma’s, waardoor u verzekerd bent van een vakkundig resultaat. Moet u uw product en/of dienst constant toelichten? Deze tijd is voorbij met uitleganimaties!

Reacties uitgeschakeld voor Wat heeft een bedrijf aan een uitleganimatie?

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.