Saunabouw en badkamer en keuken op maat

22 juni 2017 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Het opknappen van je woning is een leuke bezigheid. Het bezoeken van diverse woonwinkels, het bekijken van het uitgebreide aanbod en besluiten wat het beste bij jou en je interieur past. Toch zijn er bepaalde onderdelen in onze woning die je niet even snel tussendoor koopt. Badkamers en keukens zijn hier een goed voorbeeld van. Deze moeten naadloos aansluiten en perfect passen in de daarvoor bestemde ruimte.

Keuken op maat

Keukens zijn er in ontelbaar veel soorten, opstellingen en stijlen. Maar welke past het beste bij jou? Een kookeiland is prachtig, maar hiervoor moet je wel voldoende ruimte hebben. Voor een vrijstaand kookeiland is een ruimte van minimaal 150 x 90 cm noodzakelijk. Omdat het eiland vrij in de ruimte komt te staan en er genoeg ruimte moet overblijven om om het eiland heen te lopen, is deze keukenopstelling niet geschikt voor kleine keukenruimtes. Een rechte keuken is in dit geval meer geschikt. Voor hoekkeukens zijn twee vrije wanden nodig. Natuurlijk is geen keukenruimte gelijk en daarom is in vrijwel alle gevallen maatwerk nodig. Schuine wanden en afwijkende maten zijn daardoor geen enkel probleem. Meet alvorens een keukenzaak te bezoeken de keukenruimte dan ook zeer nauwkeurig op. Zo kan jouw droomkeuken volledig op maat gemaakt worden en sluiten de keukenkastjes en het werkblad naadloos op de wanden aan.

Saunabouw

Het zelfde geldt voor bijvoorbeeld sauna’s en infraroodcabines. Er zijn diverse saunaspecialisten die deze geheel zelf ontwerpen en vervaardigen. Uiteraard geheel conform de wensen van de klant. Dit is ideaal, want hierdoor kan de sauna in iedere gewenste vorm en afmeting gemaakt worden. Van eenpersoons tot ruim genoeg voor zes personen, alles is mogelijk. Saunabouw is mogelijk voor zowel binnen- als buitensauna’s.

Sanitair en tegels op maat

Ook wanneer je de badkamer wilt vernieuwen heb je te maken met bepaalde afmetingen. De vloer en wanden dienen goed opgemeten te worden om zo de grootte en hoeveelheid tegels te bepalen. Daarnaast dien je te bepalen welk sanitair je nodig hebt. Kies je voor een dubbele wastafel of een enkele, is er ruimte voor zowel een douche als bad en wil je een toilet in de badkamer of deze liever apart. Door goed rekening te houden met de beschikbare ruimte, is het mogelijk de perfecte indeling te bepalen.

Reacties uitgeschakeld voor Saunabouw en badkamer en keuken op maat Tags:

Auteur:

This author has published 76 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.