Moderne Keukens En Sanitair

22 juni 2017 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Het is één van de meest voorkomende woonstijlen; modern. Jong en oud kiezen massaal voor deze interieurstijl. Je kunt wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken of badkamer in deze stijl dan ook vrijwel overal terecht. Maar waarom is deze stijl zo populair?

Moderne keukens

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen kiezen voor een modern uitgevoerde keuken. Ruim 40% van de Nederlanders geeft aan een voorkeur te hebben voor deze look. Moderne keukens kenmerken zich met name door strakke lijnen. Er wordt meestal gekozen voor neutrale kleuren met details van RVS, metaal, chroom of glas. De kasten en lades zijn vaak greeploos met een geruisloze sluiting. Ook een hoogglans afwerking is zeer populair. Er wordt vaak gebruik gemaakt van geavanceerde inbouwkeukenapparatuur wat niet alleen praktisch is, maar ook zeer mooi oogt. De moderne stijl is gemakkelijk te combineren en past zowel in een eigentijds interieur als in een meer klassieke woning. Wat opvalt is dat veel mensen kiezen voor een moderne keukenopstelling in combinatie met felle en opvallende kleuren. Waarschijnlijk is al deze veelzijdigheid de reden dat veel mensen voor deze keukenstijl kiezen.

Modern sanitair

De moderne stijl is zo populair dat deze zich niet beperkt tot in de keuken en de woonkamer, maar ook in de badkamer de meest gekozen stijl is. De strakke lijnen en neutrale kleuren komen in de badkamer uitstekend tot zijn recht. Denk maar aan badkamermeubels met RVS hangrepen of greeploze lades. Strak uitgevoerde kranen, glazen douchewanden en eigentijds vormgegeven hangradiatoren. Al deze elementen hebben stuk voor stuk een moderne uitstraling. Gecombineerd met grijze of antracietkleurige vloertegels van 60×60 cm en grote wandtegels, toont de ruimte modern, fris en tijdloos.

Aanschaf

Heb jij thuis ook een moderne woonstijl of overweeg je e.e.a. te vernieuwen? Kies altijd voor een professionele badkamer- en keukenwinkel waar je kunt rekenen op de beste kwaliteit, persoonlijk advies en goede service. Laat je uitvoerig informeren over de verkrijgbare uitvoeringen en opstellingen. Laat ook het plaatsen en monteren over aan ervaren vaklui. Zo weet je zeker dat je nog jarenlang kunt genieten van je moderne keuken en sanitair!

Reacties uitgeschakeld voor Moderne Keukens En Sanitair Tags: ,

Auteur:

This author has published 76 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.