Klaar voor de zomer!

25 juni 2015 | Auteur: | Posted in Medisch, Vakantie

De zomer is aangebroken! Dat betekent korte rokjes, korte broeken, slippers, cocktails, terrasjes en lekker genieten van de zon. We gaan massaal op vakantie en we kunnen goed vertoeven op een strandbedje. Lekker een dagje luieren in de zon, boekje erbij en zo af en toe het water in gaan. Ook als je in Nederland blijft, wil je optimaal genieten van de zon. Het is altijd nog maar de vraag of deze zich veel laat zien, maar als de zon er is wil je er ook het maximale uithalen. Dat betekent dat we allemaal onze vrienden optrommelen, gaan barbecueën en vervolgens verplaatsen we ons naar het terras. De zomer is heerlijk! We worden er allemaal een stuk vrolijker van en er hangt een ontspannen sfeer. Zwembaden lopen over van de mensen die verkoeling zoeken. Daarnaast voelen we onszelf vaak wat zekerder in de zomer. Oké, we moeten die eerste paar dagen even doorkomen, maar daarna zijn jouw spierwitte benen gehuld in een mooi bruin laagje. In de maanden voor de zomer zijn voornamelijk de dames erg bezig met hun uiterlijk. De sportschool wordt veel bezocht om bikiniproof te worden en ontharingssalons krijgen het aanzienlijk drukker in de maanden voor de zomer.

 

Permanente make-up

Niet alleen de ontharingssalons krijgen het druk, ook de schoonheidsspecialistes en dan met name degene die ook permanente make-up aanbrengen. Als jij met je vriendinnen loopt te paraderen over het strand of langs het zwembad wil jij er wel op je best uitzien. Het liefst inclusief make-up. Toch blijft er weinig van je perfecte make-up over als je, al zwaaiend met je haar, uit het zwembad stapt. Tenzij je hele goede waterproof mascara hebt gebruikt, zit het vaak meer op je wangen dan op je wimpers en dat is alles behalve sexy. Nouveau Contour permanente make-up is daarom ideaal. Het blijft een aantal jaren zitten en je hoeft niet bang te zijn voor een verlepte look als jij uit het water stapt. Ook als je hele lichte wenkbrauwen hebt, is permanente make-up de oplossing. Het geeft je meer uitstraling en jij hoeft niet meer met je wenkbrauwpotlood in de weer.

 

Specialist

Het is wel belangrijk dat je permanente make-up bij een micropigmentatie specialist laat aanbrengen. Het is niet te vergelijken met tatoeëren, maar je gaat wel met een naald de bovenste laag van je huidcellen in. Dit klinkt angstiger dan het is, je voelt er namelijk niks van, althans geen pijn. Het vergt veel precisie en een specialist heeft er de juiste apparatuur voor. Als het goed is aangebracht, heb je er een aantal jaren heel veel profijt van. Ook voor medische redenen kun je terecht bij een micropigmentatie specialist. Middels dermapigmentatie kunnen pigmentvlekken en littekens worden gecamoufleerd.

Auteur:

This author has published 204 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.