Lekker uiteten in Leiden

22 mei 2015 | Auteur: | Posted in Gezondheid

 

 

Leiden, de stad van de studenten maar ook de stad met al zijn grachtjes en gezelligheid. De stad in voor jong en oud en voor ieder is er wat wils. Zeker als we het hebben over eten, want van restaurants daar hebben de ‘Leienaren’ wel kaas van gegeten. Waar ga jij het liefst lekker uiteten in Leiden?

Verboden Toegang
Een beetje een vreemde naam voor een restaurant maar eters zijn er van harte welkom. De naam is een kleine verwijzing naar alle verboden regels die onze samenleving beinvloed. Maar alles op de kaart is crimineel lekker. Aan de gracht met een heerlijk glas wijn, genieten geblazen!

De Volharding
Aan bijzondere restaurant namen geen gebrek, ook de Volharding is uiteten maar voor een klein prijsje. Met een terras met uitzicht naar een haventje in Leiden, strak uitziende tent en top bediening. Tip: Samen alles delen want de porties zijn groot.

Kitch & Uurtje
De naam zegt niet zo veel, maar de term High Wine des te meer! Het houdt in dat je tussen drie uur en zes uur mag genieten van huisgemaakt zoetigheden, ‘foodshots’, wijn, thee en een suprise bite. Voor 19.50 euro ga je gelukkig en voldaan de deur uit.

Proeverij de Dames
Weer zo’n bijzondere naam, maar deze ligt wel een beetje voor de hand. Er is van alles te proeven, voor de vegetariers is dit ook een prachtig restaurantje want er is veel keus. De gerechten zijn net wat even anders met paprika soep en linzen. Maar ook zijn we inmiddels van de aardappelkroketjes, tja waar eet je die nog!

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.