Lekker genieten in bad

10 oktober 2014 | Auteur: | Posted in Gezondheid, Gezondheid, Mode

Bijna iedereen houdt er van, zo af en toe eens lekker genieten in bad. Lekker om te ontspannen en bij te komen van een harde werkweek. Er zijn tegenwoordig vele verschillende producten te koop die je helpen bij het genieten in bad, denk bijvoorbeeld aan badschuim of badzout.

Iets nieuws wat in Nederland nog niet heel bekend is zijn bad cupcakes. Je hebt vast wel eens van bruisballen gehoord, bruisballen gaan bruisen zodra ze in aanraking komen met water. Vaak is hieraan een geur toegevoegd welke ook vrij komt wanneer de bruisbal gaat bruisen. Heerlijk wanneer je lekker gaat genieten in bad.

Een nieuwe vorm hiervan zijn de bad cupcakes. Deze zien er precies uit zoals de cupcakes om op te eten, echter je kunt deze gebruiken in bad. Wanneer de cupcake in aanraking komt met water begint deze net als een bruisbal te bruisen. Ze laten hierna vaak een heerlijke relaxende geur af zoals bijvoorbeeld lavendel. Ook kunnen er extra’s aan toegevoegd zijn zoals bijvoorbeeld rozenblaadjes of glitters. De cupcakes zijn ook vaak te koop in veel verschillende kleur, bijvoorbeeld knal roze of blauw. En met kerst kun je bijvoorbeeld ook een kerst cupcake kopen met een leuke kerst versiering. Zeer leuk om met kerst te kopen voor jezelf, of natuurlijk je vriendin of vrouw.

Leuk als cadeau

Wanneer je opzoek bent naar een leuk cadeau voor je vriendin of vrouw dan is een bad cupcake ook een prima idee. Ook bijvoorbeeld als kerst cadeautje of als Valentijn cadeau  is dit een zeer leuk en vooral ook origineel cadeau. Maak het cadeau extra persoonlijk door een persoonlijk kaartje toe te voegen. De cupcakes worden geleverd in een leuke verpakking en zijn zeer geschikt om weg te geven als leuk cadeau.

Maar wil je zelf eens lekker genieten dan is een badcupcake natuurlijk ook zeer leuk om voor jezelf te kopen. Lekker genieten in bad met bijvoorbeeld de geur lavendel of vanille. Heerlijk uitrusten na een lange en zware werkweek en helemaal bijkomen in een lekker bad.

Auteur:

This author has published 7 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.