Leiden uit eten

22 mei 2015 | Auteur: | Posted in Gezondheid

In Leiden uit eten is gaan heeft mogelijkheid om een prachtige avond te hebben. Pak het alleen wel even lekker aan. Het avontuur begint namelijk al thuis. Neem een lekker aperitiefje en loop dan richting de binnenstad. Ga absoluut niet met de auto, dit kost je een hoop beleving.

Eenmaal in de binnenstad kies je een lekker restaurant uit. In Leiden is er uiteraard keuze genoeg, dus kijk voor jezelf even wat je wil. Het advies is om een restaurant te kiezen waar je lekker lang kan blijven hangen. Waar je na het eten nog lekker even een likeurtje neemt. Om vervolgens weer heerlijk naar huis te lopen in het donker.

In de zomer is dit uiteraard ideaal. Je voelt je na het eten vaak toch redelijk opgeblazen. Een wandeling geeft je de mogelijkheid even wat activiteit in je lichaam te gooien. Hier ga je zeker blij mee zijn tijdens het restant van de avond. Ook ga je waarschijnlijk beter slapen. Als je met de auto gaat, blijf je een volgegoten tonnetje.

Middenweg

Mocht lopen echt te ambitieus zijn, dan kun je altijd nog de fiets nemen. Dit is iets sneller, maar je moet er nog wel arbeid op leveren. Vooral als je wat verder van de stad woont is dit waarschijnlijk een betere optie.

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.