Het beste uitje van Utrecht

20 november 2017 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Utrecht is één van de leukste steden in Nederland. Het is dan ook een populaire stad onder mensen van verschillende leeftijden. In Utrecht vind je ontzettend veel voorzieningen waardoor het niet lastig is om jezelf te vermaken. Sterker nog: er zijn ontzettend veel verschillende uitjes in de stad te plannen, waardoor het soms lastig is om te kiezen. Het hangt natuurlijk ook wel gedeeltelijk af van wat je zelf leuk vindt. Een dagje naar de Sauna is echter wel één van de allerleukste uitjes in Utrecht.

Sauna Utrecht

Wie aan een leuk uitje denkt, komt wellicht niet automatisch uit bij sauna Utrecht. Toch zul je versteld staan hoe je tijdens een dagje sauna tot rust komt. Juist in de drukte van het stadse bestaan is het heerlijk om er eventjes tussen uit te gaan en te genieten van de rust die er in een wellness resorts heerst. De sauna is daarnaast nog eens gezond voor je lichaam ook. Iedereen weet natuurlijk wel dat je flink kan gaan zweten in de sauna en door dat zweten worden er behoorlijk veel afvalstoffen afgevoerd. Even koud afdouchen erna en dan heerlijk het bubbelbad in en genieten van het moment en wellicht het gezelschap.

Wellness resort in Utrecht

Thermen Soesterberg behoort tot de grootste wellness resorts van Utrecht. Juist daardoor is het een ontzettend leuk en ontspannend uitje. Er talloze sauna’s, baden, rustruimten en tuinen. Daarnaast kun je er uiteraard verschillende behandelingen ondergaan zoals massages, gezichtsbehandelingen of andere beautybehandelingen. Is de stap net iets te groot om daar met allemaal vreemde mensen te gaan zitten met alleen een handdoekje om? Geen probleem bij dit resort. Er worden namelijk speciale badkledingdagen georganiseerd. Tijdens deze dagen is het verplicht op badkleding te dragen terwijl dat op ‘gewone’ dagen juist weer verboden is. Dat maakt de drempel uiteraard net iets lager!

Reacties uitgeschakeld voor Het beste uitje van Utrecht

Auteur:

This author has published 117 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.