Wanneer stap jij over op de elektronische sigaret?

2 februari 2015 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Heb jij er al eens over nagedacht om over te stappen op de elektronische sigaret? Als je dit doet dat is dit een stuk beter voor je gezondheid. Waarom dit is vertellen we je graag in dit artikel. De gewone sigaret die bevat het tabak waarin bijna 600 giftige stoffen zitten. Wordt er dan een trekje van de sigaret genomen en vind er verbranding plaats dan komen er nog eens 4000 giftige stoffen vrij. Vele van deze stoffen zijn ook nog eens kankerverwekkend. Kijken we dan naar de elektronische sigaret dan zien we dat er maar een giftige stof in aanwezig is en dat is nicotine.

Wat dan ook nog eens het geval is dat is dat je de nicotine in deze sigaret kunt gaan afbouwen. Ook als je dus wilt stoppen met roken is dit een prima sigaret om te gaan gebruiken. Je kunt dan de nicotine stapje voor stapje af gaan bouwen en je zult merken dat het stoppen met roken een stuk gemakkelijker zal gaan worden. Toch is dit niet het enige voordeel wat deze sigaret te bieden heeft, we vertellen je er graag meer over.

De vele voordelen van de elektronische sigaret

De elektronische sigaret heeft vele voordelen. Het is dus beter voor je gezondheid maar het is ook beter voor je portemonnee aangezien er op deze manier van roken minder belasting geheven wordt. Verder heb je met deze sigaret geen last van meeroken oma de mensen om je heen daar is het dan ook beter voor. Dit betekent dan ook meteen dat je deze sigaret gaan gebruiken op plekken waar een rookverbod is ingesteld zoals je werkplek of het station.

Verder zul je van deze sigaret geen gele tanden of gele vingers krijgen en produceert deze een geurloze damp zodat je kleding niet zal gaan stinken naar rook. Je hebt ook geen asbak meer nodig en hoef geen heel pakje sigaretten mee met je mee te slepen. Allemaal voordelen die het elektrisch roken aantrekkelijk maken. Probeer maar is een jij zult zien dat jij ook niet anders meer wilt.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.