Het is goed over te stappen naar de elektronische sigaret

23 december 2014 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Als je rookt dan is verstandig om over te stappen naar de elektronische sigaret. Misschien heb je wel goede voornemens gemaakt minder te gaan roken of te gaan stoppen met roken. Toch willen wij je meer gaan vertellen over de elektronische sigaret en je ziet dat als je hier na over gaan stappen met je dan ook meteen een stuk gezonder gaat leven. Dit komt omdat er bij deze manier van roken minder schadelijke stoffen vrijkomen. Als je rookt en je gebruik tabak dan zitten er in het tabak bijna zeshonderd giftige stoffen, neem je dan een trekje dan vind er verbranding plaats dan komen er nog eens bijna vierduizend giftige stoffen vrij.

Wij hoeven je niet te vertellen dat dit slecht is voor je gezondheid. Als we kijken naar de elektronische sigaret dan is daar maar een giftige stof in aanwezig en dat is nicotine. Wat ook zeker het vermelden waard is dat is dat je de hoeveelheid nicotine af kunt gaan bouwen zodat het stoppen met roken ook nog eens vele malen eenvoudiger zal gaan worden. Overstappen is dus een verstandige keuze zou je gezondheid veel goed doen.

De elektronische sigaret biedt je nog veel meer voordelen

Het is leuk dat het beter is voor je gezondheid maar toch zijn er nog veel meer voordelen die de elektronische sigaret te bieden heeft. Een ander groot voordeel is dat is dat het goedkoper is aangezien er minder belasting op geheven wordt. Verder heb je met elektrische sigaret geen kans op meeroken. Dit betekent niet alleen dat het beter is voor de mensen om je heen maar ook dat je deze sigaret kunt gaan gebruiken op plekken waar een rookverbod is ingesteld. Je kunt het nu ook weer gaan roken in de horeca of op je werkplek.

Verder heb je geen asbak meer nodig hoef je geen pakje met sigaretten met je mee te nemen en zul je geen last van hebben van gele tanden of gele vingers. Aangezien deze sigaret een geurloze damp produceert heb je ook geen last van stinkende kleding hebben mensen geen last van de geur van jou sigaret. Wij denken dat jij nu ook overtuigd bent en eens een kijkje gaat nemen bij de online smartshop dan zie je dat elektronische sigaret staan en zie je dat je deze ook tegen een zeer voordelige prijs aan kunt gaan schaffen.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.