Field Marketing

27 mei 2013 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Wat is field marketing?

Field marketing is een unieke vorm van promotie of merchandising, waarbij u persoonlijk op zoek gaat naar uw doelgroep. U maakt niet zomaar gebruik van een billboard of wellicht een mooie reclame op televisie, maar u zoekt uw doelgroep op om hen in aanraking te laten komen met uw product. Field marketing is hierdoor zeer effectief en beïnvloedt uw doelgroep zowel op de korte als lange termijn positief.

Promoties en demonstraties

Field marketing bestaat onder andere uit promoties en demonstraties, waarbij het van belang is om ervoor te zorgen dat uw promotieteam goed op de hoogte is van de werking van het product. Men zorgt ervoor dat uw doelgroep een product uit kan proberen, of de werking ervan te zien krijgt. Men trekt het field is, om daar effectieve marketing toe te passen en ervoor te zorgen dat u de omzet op zowel de korte als lange termijn kunt verhogen.

Aanraking met uw product

Het is vooral de aanraking met uw product die ervoor zorgt dat field marketing zeer effectief is. Uw product komt als het ware tot leven. Bovendien zorgt u er na een eerste kennismaking voor dat men positiever tegenover uw product zal staan, waardoor de aankoopbeslissing in een winkel eerder in uw voordeel zal worden gemaakt. Field marketing zorgt voor een eerste contact met de klant, of herinnert men aan het voordeel van uw product. Zet het in op de manier die u wenst, zodat u de verkopen zo snel mogelijk toe ziet nemen.

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.