Elektrische sigaretten

23 februari 2015 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Wanneer  u wilt stoppen met roken en al meerdere pogingen heeft ondernomen, denk dan eens na over de elektrische sigaret. Met de elektrische sigaret kunt u in al uw behoeftes blijven voorzien en er bestaat de mogelijkheid dat u de hoeveelheid nicotine kunt afbouwen, waardoor u  op een meer verantwoorde en gezondere manier kunt blijven roken.

Elektrische sigaretten zijn minder schadelijk

Elektrische sigaretten zijn minder schadelijk dan traditionele sigaretten. Doordat er niets wordt verbrand maar verdampt krijgt u diverse schadelijke stoffen waaronder teer en koolmonoxide niet meer binnen. Het is zelfs mogelijk om helemaal nicotine vrij te dampen. Dat maakt elektrische sigaretten qua gezondheid een stuk aantrekkelijker. Het is  dan ook niet vreemd dat veel mensen de overstap wagen naar elektrische sigaretten.

Elektrische sigaretten zijn veel goedkoper

 Naast de gezondheidsvoordelen zijn elektrische sigaretten ook nog eens veel goedkoper ten opzichte van de traditionele sigaret. Dit heeft vooral te maken met het feit dat elektrische sigaretten niet onder de tabakswet vallen waardoor er geen accijnzen hoeven worden afgedragen. Wanneer u overstapt op elektrische sigaretten dan is het afhankelijk van hoeveel u rookt mogelijk om tot 80% goedkoper uit te zijn. Wanneer u een e-sigaret heeft aangeschaft dan hoeft u enkel nog om de 2 tot 4 een nieuwe verdamper aan te schaffen. Naast de verdamper zult u e-liquid (vulvloeistof) moeten kopen om te kunnen dampen. Deze investering vergt slechts enkele euro’s per week.

 

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.