Een frisse start van het jaar met een fris kantoor

4 januari 2016 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Het nieuwe jaar is begonnen. Voor veel bedrijven betekent dit een frisse start. Het ideale begin van een frisse start is natuurlijk een fris kantoor. Hiervoor kan schoonmaakbedrijf Brabant een uitkomst zijn, maar als je allemaal even de handen uit de mouwen steekt, is het klusje zo geklaard. Om het schoonmaken en schoonhouden van het kantoor nog gemakkelijker te maken, zijn hier een aantal handige tips:

Tip 1: Hou het aantal spullen op je bureau beperkt voor een goed overzicht.

Teveel rommel op je bureau zorgt ervoor dat je de orde in je werk verliest. Berg spullen die je niet dagelijks gebruikt op in bijvoorbeeld lades onder of naast je bureau.

Tip 2: Stofzuig regelmatig op de plekken waar mensen eten. Zorg daarnaast ook het stof achter de meubels niet.

Door goed te stofzuigen op plekken waar gegeten wordt in combinatie met regelmatig vuilnis weggooien zorgt voor minder ongedierte. Stof achter bijvoorbeeld bureaus wordt vaak vergeten, maar geeft al snel een vieze uitstraling.

Tip 3: Zorg voor een goed georganiseerde lunch.

Wanneer iedereen zijn vleeswaren in de koelkast bewaart, zorg er dan voor dat iedereen zijn naam op de verpakking zet. Zorg er daarnaast voor dat er een vaste datum per maand is om de koelkast een flinke reinigingsbeurt te geven. Klaar met eten? Maak dan meteen de vaat schoon en zet de schone, droge vaat gelijk weg. Dit oogt meteen opgeruimd.

Tip 4: Vergeet de planten niet!

Planten op kantoor zorgen meteen voor een sfeervolle uitstraling mits je ze natuurlijk goed bijhoudt. Verwijder dode bladeren en geef de planten regelmatig water. Weet je zeker dat planten vergeten worden? Koop dan nepplantjes. Hierbij is het wel belangrijk dat je ze regelmatig even afstoft.

Waar wacht je nog op? Aan de slag!

Reacties uitgeschakeld voor Een frisse start van het jaar met een fris kantoor

Auteur:

This author has published 26 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.