Dumbells

21 september 2013 | Auteur: | Posted in Gezondheid

Zit u er ook over te denken om dumbells te kopen om thuis te kunnen trainen? U moet dan wel goed kijken met welk doel u deze dumbells wilt kopen.

Wij raden altijd aan om een kant en klare set van acht of twaalf dumbells te kopen en geen dumbells met vaste schijven. Dit omdat u met verschillende schijven, verschillende gewichten kunt samenstellen. Ook kan u indien het nodig is ook aparte schijven kopen.

Indien u dumbells koopt met een vast gewicht, moet u voor verschillende trainingen verschillende dumbells kopen. Dit gaat u op de lange duur vele euro’s kosten. Het is dus verstandig om voor een set wat meer uit te geven. In het begin kost dit u wel wat meer, maar op de lange duur gaat het u minder geld kosten.

Indien u wat lichtere trainingen wilt doen is het aan te raden om aerobics dumbells te kopen. Deze zijn kleiner en lichter van gewicht. Deze gewichten worden vaak door vrouwen gebruikt om wat gerichter te trainen, zonder al te gespierd te worden. Deze dumbells wegen meestal tussen een halve kilo en drie kilo. De dumbells kunt u alleen kopen met vaste schijven, u kunt dus geen gewichten samen stellen. Wat wel een groot voordeel is dat ze minder kosten, omdat ze zo klein zijn. Verder nemen ze weinig ruimte in beslag en zijn ze dus makkelijk op te bergen.

Dus als u van plan bent dumbells te kopen, hou dan goed in de gaten met wel doel u deze dumbells wilt kopen.

Auteur:

This author has published 28 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.