Werken in Utrecht als constructeur

25 september 2013 | Auteur: | Posted in Financieel

Utrecht is een mooie omgeving om te wonen en te werken. Het is in het midden van Nederland gelegen en dat betekend dat verschillende grote en kleinere steden makkelijk en relatief snel bereikbaar zijn met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Dit maakt de omgeving van Utrecht vrij populair voor starters die een plek zoeken om te wonen. En waar gewoond wordt moet gewerkt worden.

Als jij zoekende bent naar een baan in Utrecht en een technische achtergrond hebt, zijn hier een aantal banen waar je wellicht in geïnteresseerd bent.

Vacature Constructeur in Utrecht

Een ingenieursbureau uit Utrecht zoekt naar een ervaren Constructeur die op HBO niveau geschoold is en zoekt naar een nieuwe uitdaging en graag wil werken bij een ingenieursbureau. Er zijn verschillende sectoren die beroep doen op het ingenieursbureau, waaronder bedrijven in de energie, kunststof, chemie en levensmiddelen.

Als Constructeur zal je zelfstandig bezig gaan met het ontwerpen van installaties en daarbij horen de meetwerkzaamheden, het maken van detailtekeningen en berekeningen, opstellen van specificaties, de urenbegrotingen en het contact met de opdrachtgevers.

Voor deze functie wordt er gezocht naar iemand met een MTS of HTS opleiding met de richting WTB. Uiteraard heb je ervaring met CAD/pakketten en andere software pakketten die leidend zijn in dit vakgebied.

Vacature Constructeur civiele techniek in Nieuwegein

In Nieuwegein is een aannemer zoekende naar een Construteur civiele techniek. De aannemer heeft als specialisatie staal, beton en civieltechnische projecten waarbij zij naast het uitvoeren ook een adviserende rol invullen.
Dit bedrijf heeft een positie open voor een junior constructeur die tekenwerk zal uitvoeren met AutoCAD. In deze functie zal je ook uitzoekwerk doen en daarop gebasseerd initiele berekeningen maken. Met de betrokken partijen zal je in contact komen en de contacten onderhouden. Als junior wordt je begeleid door ervaren projectmedewerkers die graag hun tijd en kennis in jou investeren zodat je kan doorgroeien tot een ervaren constructeur.

Zie jij uit naar één dezer banen? Kijk dan naar deze vacatures Utrecht en andere vacatures in de omgeving op de site van detacheringbureau CONTINU.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.