Zorgverzekering zelf samenstellen

21 juli 2015 | Auteur: | Posted in Verzekeringen

Bijna alle mensen in Nederland zijn vanaf 18 jaar verplicht om een basisverzekering voor zorg af te sluiten. Een basisverzekering zorgt voor een vergoeding van de meest noodzakelijke zorg, zoals een bezoek aan de huisarts en sommige medicijnen. De samenstelling van de basisverzekering wordt door de overheid bepaald en is dan ook bij iedere zorgverzekeraar gelijk.

Toch zijn er verschillen tussen de zorgverzekeraars. De hoogte van de premie, het declaratiegemak, de service en de zorgkeuze zijn niet bij alle verzekeraars gelijk. Bij Salland ZorgDirect kun je in ieder geval rekenen op gewoon goede service en kwaliteit. Wil je ook genieten van de kwalitatief goedkoopste zorgverzekering in 2016? Kijk dan eens op de website van Salland ZorgDirect.

Basisverzekering ziektekosten aanvullen

Met een basisverzekering ziektekosten ben je dus verzekerd van de meest essentiƫle zorg, maar lang niet van alle zorg. Wil je recht hebben op meer vergoedingen en zekerheid?
Kies dan, naast de basisverzekering, voor een aanvullende verzekering. Bij Salland ZorgDirect kun je de zorgverzekering zelf samenstellen.
Op die manier bepaal je zelf waarvoor je je wel, en niet wilt verzekeren. Je hebt hierbij de keuze uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Welke aanvullende verzekering je ook kiest, bij Salland ZorgDirect geniet je altijd van een scherpe premie en online gemak. Dus, ben je op zoek naar de goedkoopste basisverzekering in 2016 en uitstekende zorg? Kijk dan eens bij Salland ZorgDirect, de zorgverzekeraar die streeft naar een kwalitatief pakken en een lage prijs.

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.