voorruit vervangen

17 juni 2014 | Auteur: | Posted in Verzekeringen

Voorruit vervangen waar u maar wenst

Heeft u te maken met een barst in uw voorruit? Laat de voorruit vervangen, gewoon op de plaats waar u op dat moment bent. Het is niet nodig om naar de garage te reizen, het is in plaats daarvan verstandiger om een hersteller te bellen die gewoon bij u langskomt. Bovendien kan deze gratis uw voorruit vervangen, zelfs wanneer er sprake is van een eigen risico. Het is wat dat betreft verstandig om direct contact op te nemen met een dergelijke hersteller, zodat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt.

Voorruit vervangen op locatie

Laat uw voorruit vervangen op locatie, bijvoorbeeld thuis of op uw werk. Had u al een ster in de ruit en scheurde deze onlangs door, bijvoorbeeld toen u naar huis of naar uw werk reed? Dat is ontzettend vervelend, maar dit maakt het bovendien onveilig om nog langer met de auto op pad te gaan. Laat uw voorruit vervangen op de plaats waar u nu staat. U zorgt er op die manier voor dat u zo snel mogelijk weer veilig op weg kunt, zonder dat u daar kosten voor hoeft te maken.

Geen kosten bij eigen risico

Zonder kosten? Ja, u kunt gratis uw voorruit laten vervangen. De hersteller zal de kosten in rekening brengen bij de verzekeraar, waardoor u daar zelf in ieder geval geen omkijken naar heeft. Bovendien zal een goede hersteller het eventuele eigen risico van u overnemen, indien daar binnen uw uitgebreide WA autoverzekering sprake van is. Dat betekent dat u €0 betaalt voor de nieuwe voorruit. Laat uw voorruit vervangen waar u wilt en zorg er in het geval van een uitgebreide WA autoverzekering voor dat u daar bovendien niets voor hoeft te betalen aan de hersteller.

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.