Koers bitcoin hoe ontwikkelde deze zich

25 februari 2014 | Auteur: | Posted in Financieel

De Bitcoin koers heeft zich de laatste tijd veel in het nieuws geplaatst, wat resulteerde in een toch wel opmerkelijke zoekterm genaamd “koers bitcoin” in de top van de zoekresultaten. Niet geheel ongelooflijk natuurlijk. Bitcoins zijn nu eenmaal wijd en breed in het nieuws geweest en dat heeft vele modale burgers er aan toe gezet om alsnog even te kijken wat deze belegging in houdt. Niemand heeft namelijk nog vertrouwen in beleggen via banken.

Een groot aantal voormalig beleggers zag hun interesse dan ook gewkt toen bitcoins opeens de kop opstaken. Naarstig werd er elke dag gegoogled naar koers bitcoin, om zo te kijken wat de ontwikkeling was. Ja, ook hier op forexfox hebben steeds meer beleggers hun hoofd richting de cryptomunten markt gedraaid. Bitcoins zijn namelijk al lang niet meer de enige optie,maar zij zijn wel de aansteker van het vuurtje.

Dat vuurtje is nu een heuse fakkel geworden, en je kan nu haast elke dag wel wat nieuws vinden over bitcoins. Is het niet in het algemeen dagblad, dan wel in het financieel dagblad of op tweakers.nl. Dit is dan ook meteen een mooie ontwikkeling: Techies volgen het nieuws omwille van de infrastructuur achter bitcoins, economen zijn dan weer geïnteresseerd in de economische ontwikkeling van de munt.

Koers bitcoin kent ups en downs

De koers van de bitcoin kende de laatste maanden vele ups en downs. Zo is het eigenlijk al sinds de lancering van de munt. December mag dan wel de doorbraak zijn geweest, er was al eens een piek en een dal in 2013. Het voorjaar luidde de eerste piek van bitcoins in, waarbij de grens van 200 dollar makkelijk werd doorbroken. Iedereen dacht toen al dat bitcoins voorgoed gingen crashen, maar in december was het opnieuw prijs: Bitcoins waren 1000 dollar per bitcoin waard. Momenteel hebben we weer te maken met een aantal kleine downs.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.