Steeds meer Nederlanders betalen met de Bitcoin

1 december 2014 | Auteur: | Posted in Geld

Er zijn steeds meer Nederlanders die betalen met de Bitcoin, met de Bitcoin betalen is immers gemakkelijk en kan snel. Nu heb je vast wel in het nieuws al over deze nieuwe munt gehoord maar laten we nu eerst eens kijken wat de voordelen van deze munt zijn. Als je wilt gaan betalen met de Bitcoin dan kun je dit over de gehele wereld doen aangezien deze munt een eigen waarde heeft. Het is dus niet zo dat wanneer je op vakantie gaat en je naar een land gaat waar de euro niet als betaalmiddel geldt dat je dan eerst om moet gaan wisselen. Betaal je met de Bitcoin dan kun je dit wereldwijd doen zonder eerst hoeven omwisselen.

Een ander groot voordeel van deze munt is dat er geen tussenkomst van banken is. Het betalen en betalingen ontvangen met de Bitcoin kun je eenvoudig en snel gaan doen door een wallet aan te gaan maken. Dit kost maar even van je tijd en vanaf dat moment kun jij ook gaan betalen met de Bitcoin. Ook in ons land zijn er steeds meer webwinkels en payment providers die de Bitcoin accepteren.

Waar kun je alles over de Bitcoin vinden?

Misschien heb jij ook wel interesse gekregen om meer over de Bitcoin te weten te gaan komen. Er is nu een forum waar je alles over deze munt kunt gaan bespreken. Dit forum heeft de toepasselijke naam het ‘ Bitcoin forum’ gekregen, hier vind je onder andere nieuws, achtergronden en discussies. Als je op de link klikt in dit artikel dan kom je direct op het forum terecht en zie je onderwerpen meteen staan. Je kunt deze onderwerpen dan ook gaan lezen, wil je gaan mee praten of zelf een vraag gaan stellen dan kun je je registreren.

Dit is geheel gratis en zou je vele voordelen kan opleveren. Zo kun je er bijvoorbeeld zien waarom je juist wel of juist niet met de Bitcoin moet gaan betalen. Je zult zien dat er vele voordelen zijn die jou ook gaan overtuigen waarom de Bitcoin de juiste keuze voor jou is.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.