Een accountant bij u in de buurt

30 augustus 2014 | Auteur: | Posted in Geld

De accountant IJsselstein is iemand die u kan helpen uw administratie op orde te krijgen of deze voor u te gaan verzorgen. We willen u in dit artikel meer gaan vertellen over Activaa, dit is een accountantskantoor wat meedenkt met de klant en wat niet alleen zorgt voor een goede en correcte administratie maar ook voor advies en raad. Een bedrijf runnen dat doet u niet alleen, u dient zich te kunnen richten op uw expertise en het is goed om de administratie uit handen te geven.

Zo weet u niet alleen dat deze goed verwerkt wordt maar u krijgt daarbij ook nog eens handige tips. U weet zelf waarschijnlijk wel dat het verwerken van de administratie veel tijd kost en dat daar veel zorgen over kunnen bestaan. Het is dan ook goed daar een expert voor in te kunnen schakelen en dan ook nog eens één die met u meedenkt. Neemt u dus eens een kijkje op de website van Activaa en u zult zien dat deze accountants u altijd van dienst kunnen zijn om de administratie uit handen te nemen of deze voor u op orde te gaan brengen.

Wat kan Activaa voor u betekenen

Graag vertellen we u meer over wat Activaa nu voor u kan gaan betekenen. Laten we eens kijken naar wat voor diensten dit bedrijf allemaal aanbiedt. Ten eerste is er de advisering, een advies is namelijk een goed advies als deze bij de ondernemer en de onderneming past. De adviezen zullen dus altijd zijn toegespitst op uw persoonlijke situatie en de manier waarop u onderneemt. Heeft u advies over de belasting nodig dan kunt u hiervoor ook terecht bij Activaa. Uiteraard wilt u ook optimaal gebruik maken van de fiscale activiteiten en Activaa kan u hierbij helpen.

Zo kan de belastingaangifte voor u worden verzorgd, er kan bijstand worden verleend voor boekenonderzoek en fiscale procesvoering en er kan worden bemiddeld in geschillen met de belastingdienst. Neemt u dus eens contact op en ontvang vrijblijvend meer informatie. De accountant IJsselstein, is er ook voor u.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.