Verse vis online bestellen

30 januari 2014 | Auteur: | Posted in Eten, Eten en drinken

Tegenwoordig is bijna alles online te bestellen, nu is het zelfs mogelijk om verse vis online te bestellen. De webshop beschikt over een uitgebreid assortiment:

  • Verse vis
  • Allerlei schaal- en schelpdieren
  • Gerookte vissoorten

Naast een uitgebreid assortiment kan de webshop u ook voorzien van accurate informatie over een bepaalde verse vis. Dat is niet het enige, ook bij een groot aantal vissoorten is een visrecept te vinden.

Versheid verse vis

U verwacht natuurlijk dat de verse vis minder verse zal zijn dan wanneer u deze koopt bij een viswinkel of vismarktkraam. Niets is minder waar. De vis kan juist niet verser. Wanneer de verse vis uit de zee komt wordt deze meteen ingevroren. Bij de verzending van verse vis wordt het de vis vacuĆ¼m verpakt en in een speciale isolerende doos vervoerd. De vis blijft uren lang ingevroren, waardoor deze vers blijft. Na ontvangst van de verse vis kan de vis worden gebruikt of verder worden ingevroren in de diepvries. U bent gegarandeerd van verse vis!

Hoe kun je verse vis herkennen?

Verse vis is aan een aantal eigenschappen te herkennen. Zo kun je bij verse vis aan de ogen afleiden of de vis ook daadwerkelijk vers is, is dit het geval dan heeft de vis bolle en heldere ogen. Als de huis van de vis glanst, dan heeft dit ook te maken met de versheid van de vis. Het belangrijkste is de geur van de vis. Wanneer vis niet vers zou zijn, dan is dat meteen te ruiken.

Bent u een echte visliefhebber? Dan moet u zeker eens de verse vis gaan bestellen via de webshop. U zult meteen proeven dat de verse vis verser dan vers is.

Auteur:

This author has published 154 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.