Goede rode wijnen

7 augustus 2013 | Auteur: | Posted in Drinken, Eten en drinken

Je hebt verschillende goede rode wijn, hier zijn een aantal verschillende wijnen.

Tignanello: Deze Toscaanse wijn behoort tot één van de top rode wijnen voor het moment. De Tignanello wordt geproduceerd door het wijnhuis Antinori. De prijs bedraagt om en bij de 70 euro voor een fles.

Château Belgrave – Haut Médoc 2005: wordt door de meeste wijnkenners als één van de beste Haut Médoc wijnen erkend door zijn uitstekende kwaliteit. Hij bestaat uit een mix van Merlot (53%), Cabernet Sauvignon (43%) en Petit Verdot (4%).U mag hier rekenen op 25 euro per fles.

De Pinot Noir Métairie 2010: Gemakkelijk drinkbare wijn, niet te zwaar en een zuivere mooie smaak. De prijs ligt hier rond de 7 euro per fles.

Casa Safra Terra Alta Do Gran Reserva 2005
Deze Spaanse wijn is bekroond met een gouden medaille Berliner Wine Trophy 2013. Deze wijn is zeer intens en heeft een pittig karakter. In het oogstjaar 2005 is de wijn gemaakt van de druivensoorten Tempranillo (50%), Garnacha (30%) en Cabernet Sauvignon (20%), U kan deze wijn kopen voor ongeveer 5 euro per fles.

Borgo di Colloredo Molise rosso 2010
Deze Italiaanse wijn heeft al een paar verschillende onderscheidingen mogen ontvangen voor zijn mooie zachtfrisse zuren en een fluwelen afdronk. De prijs per fles bedraagt ongeveer 8 euro.

Auteur:

This author has published 9 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.