Dit wist je nog niet over Jamie Oliver

16 december 2016 | Auteur: | Posted in Eten en drinken

Je weet dat Jamie Oliver een wereld-beroemde chef-kok is, die bekend staat om zijn speelse charme en eenvoudige recepten. En je weet dat hij schoolmaaltijden in de hele wereld heeft getransformeerd en begeleid tot een gezonde Voedsel Revolutie. Maar hier enkele dingen die je nog niet wist over Jamie Oliver.

  1. Toen hij 38 was, heeft Jamie Oliver voor het eerst een boek uitgelezen. Hij is namelijk dyslectisch.
  2. Hij verzamelt stiekem drijfhout. “Het klinkt misschien een beetje gek, maar een stevig stukje drijfhout zorgt voor een perfecte snijplank, wel de soort waar je een klein fortuin voor betaalt in een warenhuis.
  3. Hoewel hij regelmatig foto’s van zijn familie op social media deelt, heeft Jamie Oliver zijn kinderen- Poppy, Daisy, Petal en Buddy verboden – hun eigen Instagram accounts of mobiele telefoons te hebben.
  4. Hij denkt dat vrouwen beter zijn in BBQ dan mannen.
  5. Hij is Engeland de tweede best-selling auteur, na JK Rowling.
  6. Toen hij tien was, bracht hij een stink bom in zijn ouders ‘Essex pub, The Cricketers, waardoor alle klanten vluchten.
  7. Een van zijn vroege successen werd catering voor de toenmalige premier Tony Blair in een Anglo-Italiaanse top. Blair had naar verluidt gevraagd om een “doggy bag”
  8. Hij gaf toe op Instagram dat toen hij Toronto bezocht, alles wat hij echt wil doen is een gigantische Doner Kebab eten.
  9. Hoewel The Naked Chef verschillende naakt tijdschrift heeft afgewezen, doet hij zijn vrouw wel nog genieten van naakt koken.
  10. Maar het gaat niet altijd zo goed. Een Valentijnsdag verbrandde hij zichzelf aan zn penis, gaf hij toe. Het verpestte echt de avond.

Bron: Yesrecepten.nl

Reacties uitgeschakeld voor Dit wist je nog niet over Jamie Oliver

Auteur:

This author has published 23 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.