Bedrijfsfeest organiseren

15 augustus 2014 | Auteur: | Posted in Eten, Eten en drinken

Tijdens de organisatie van ene bedrijfsfeest zijn er veel dingen waarop op gelet dient te worden. Bedrijfsfeesten zijn het visite kaartje van de onderneming naar de klanten en gasten toe. Zorg er dan ook voor dat alles in de puntjes verzorgd is van de uitnodigingen, tot de catering en de muziek.

Het organiseren van een bedrijfsfeest kan erg stressvol zijn voor degene die het feest op zich neemt. Het is niet zo maar iets wat je naast je huidige werkzaamheden kunt doen, je moet er dus enkele uren voor vrij maken wil je het feest tot een geslaagd einde brengen.

Hieronder  vind je enkele tips om jouw bedrijfsfeest tot een succes te brengen!

  1. De uitnodiging
    Zorg dat de uitnodigingen tijdig verzonden worden. Het is dan ook aan te raden om de uitnodigingen te laten drukken en te verzenden via post. Een uitnodiging via de e-mail wordt vaak gezien als minder  interessant dan een geadresseerde uitnodiging via de post. De respons zal in het tweede geval dan ook vaak hoger zijn. Zorg er voor dat het design van de uitnodiging dan ook tot in de puntjes verzorgd is!
  2. Aankleding
    De aankleding is erg belangrijk, dit brengt vanaf moment een de sfeer over.  Sfeerverlichting, sta tafels en de juiste muziek mogen dus niet ontbreken
  3. Hapjes en drankjes
    De gasten komen naar het bedrijfsfeest en verwachten dan ook het een en ander. Het is mogelijk om de catering te uit te besteden door bijvoorbeeld te zoeken naar catering IJsselstein en de cateraars met elkaar te vergelijken. Het is natuurlijk ook mogelijk om alles zelf te organiseren, maar let wel dat dit een dag taak is om alles te regelen. Uitbesteden neemt dan ook veel stress uit handen!

Er zijn diverse manieren om de catering aan te pakken, het belangrijkste is natuurlijk dat de gasten het naar hun zin hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld veel  mogelijkheden in de omgeving van catering Vianen of IJsselstein.

Auteur:

This author has published 16 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.