Muziek luisteren online is snel en goedkoper

24 juni 2013 | Auteur: | Posted in Smartphones, Tablets

Muziek luisteren online is vandaag de dag beter dan ooit. Er zijn inmiddels heel veel verschillende diensten die online muziek kopen of luisteren aanbieden. Eigenlijk is er voor iedere manier van muziek luisteren wel een optie. Het voordeel van zoveel aanbod is dat je zeker weet dat je een dienst kan vinden die bij jouw wensen aan sluit, maar aan de andere kant te veel keuze maakt het weer niet makkelijk om te kiezen.

De 2 bekendste online muziek diensten zijn natuurlijk iTunes en Spotify. De meeste mensen zullen aan 1 van de twee genoeg hebben. iTunes is meer bedoeld voor mensen die graag een album of een single kopen en bereid zijn om hier voor te betalen. Spotify is voor mensen die graag zoveel mogelijk muziek luisteren en het niet erg vinden om die muziek te streamen. Beide diensten hebben werkelijk miljoenen liedjes in hun databases. Een bijkomend voordeel van iTunes is dat veel artiesten tegenwoordig als eerste hun album releasen in iTunes. Aan de andere kant heeft Spotify ook altijd de laatste nieuwe hits en albums, dus je zal niet vaak (nauwelijks) misgrijpen bij Spotify.

Het is tegenwoordig ook makkelijk om te betalen voor deze twee diensten. iTunes heeft al langere tijd giftcards en sinds enige tijd kan je ook bij Spotify betalen met een giftcard. Online zijn er dan weer giftcard codes te koop, zodat je nog niet eens naar de winkel hoeft. Een Spotify code is misschien online wel iets duurder dan in de winkel, maar wel direct beschikbaar. Dit zelfde geldt overigens voor itunes codes. Beide diensten zijn betaalbaar. Spotify kost rond 10 euro per maand en daar kan je dan onbeperkt muziek mee luisteren. Bij iTunes betaal je per album of single een paar euro.

Als je een code wilt bestellen kijk dan eens op spotify-code.nl

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.