iPhone 5c en 5s leverbaar in Nederland vanaf vandaag

25 oktober 2013 | Auteur: | Posted in Smartphones

Vandaag is de 5C en iPhone 5s eindelijk officieel te koop gesteld in Nederland. Beide mobiele telefoons worden vanaf vandaag verkrijgbaar gesteld in Nederland. De webwinkels en de Apple Store bieden de mobiele telefoons sinds vandaag aan. Telecom providers zoals T-Mobile, Vodafone, KPN en KPN hebben de mobiele telefoons vanaf vandaag in het assortiment. De Amsterdam Apple Store was vanmorgen extra vroeg geopend; om acht uur om precies te zijn. Donderdag al waren de allereerste liefhebbers van de iPhone in de rij aan het wachten voor de Amsterdam Apple Store.

De iPhone 5S en 5C
De iPhone 5s is te krijgen in de kleuren goud, zilver en grijs. De prijs van de 16 GB versie is 699,-, 799,- voor de 32 GB versie en 899,- voor het 64 GB model. De iPhone 5s heeft een nieuwe 64 bit processor, vingerafdrukscanner en een betere bewegingschip.

De 5C is te krijgen in de kleuren geel, groen, blauw, roze en wit. De prijs van de 16 GB versie is 599,- en 699,- voor de 32 GB versie. De 5C vervangt de iPhone 5 dat niet meer leverbaar zal zijn. Binnenin de 5C lijkt erg veel op de iPhone 5. De 5C heeft een acht MP camera en 32bit processor.

Vanaf vandaag zijn de mobiele telefoons ook leverbaar bij de providers in combinatie met een iPhone abonnement. Bij een iPhone abonnement verschillen de prijzen. Als de maandelijkse prijs duurder wordt gaan de prijzen van de iPhone naar beneden. De 5C is bijvoorbeeld bij een iPhone abonnement van 54,- per maand 0,-.

Auteur:

This author has published 16 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.