Spyshop

30 april 2015 | Auteur: | Posted in Overige elektronica

Spyshop

In de Spyshop kan je terecht om harde bewijzen te verzamelen. Stel je voor dat je tot de ontdekking komt dat er iets aan de hand is binnen je familie, vriendengroep of zakelijk niveau. Misschien wil je het tot de bodem uitzoeken of ben je opzoek naar harde bewijzen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je alles juridisch weet te onderbouwen. Vraag eventueel meer info aan bij een juridisch adviseur, maar vervolgens mag je wel de Spyshop inzetten voor jouw zaak. Je kan hier terecht voor advies om gewoon om direct een gadget te kopen en in te zetten.

Afluisterapparatuur voor het professioneel afluisteren van personen

Je hebt het idee dat er belangrijke informatie wordt doorgespeeld of je wil weten wat er aan de hand is bij de buren. Eventueel kan je dan gebruik maken van afluisterapparatuur. Deze apparatuur kan je gewoon tegen de muur aanzetten om te horen wat er nu eigenlijk echt aan de andere kant van de muur afspeelt. Ben je bang dat hetzelfde bij jouw gebeurd? Of vertrouw je jouw buren echt niet? De Spyshop kan je eventueel ook helpen aan anti-afluister apparatuur. Deze apparatuur kan ruis veroorzaken zodat jij niet afgeluisterd kan worden.

Controle software voor op een GSM

Wil je jouw kinderen kunnen controleren wat ze op hun smartphone doen? In de Spyshop kan je terecht voor professionele controle software. Met deze software kan je zien wat kinderen op het internet uitspoken en kan je hun WhatsApp berichten lezen. Je hoeft hiervoor niet de telefoon in je hand te hebben. Het controleren van de smartphone kan gewoon via je eigen computer zodra de software op de GSM staat. Naast het gedrag van je kinderen kan deze software ook zakelijk gebruikt worden om bijvoorbeeld het belgedrag van je medewerkers te controleren.

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.