Kon ik maar zo goed draaien als een DJ

30 juli 2015 | Auteur: | Posted in Elektronica

Dj’s zijn momenteel heel populair, naast afro jack en Armin van buuren barsten de internationale lijsten van Nederlandse dj’ s. Als paddestoelen schieten ze met nieuw succes uit de grond ons land begint op een voorloper te lijken op dit gebied.

Onder de kinderen van bekende Nederlanders blijkt het ook een hype te worden een dj bij de cast van de soap goede tijden slechte tijden, een zoon van zanger Dries en van voetballer Van Hanegem rappen er ook al op los.

In de zomer mag bij een poolfeest in het buitenland een dj ook niet ontbreken. Nog leuker natuurlijk als het feest ook weer door een artiest wordt gegeven. De dj’ s vliegen naar het land van bestemming om de boel op te zwepen en vliegen meteen weer door. Sommige bekende dj’s maken meer vlieguren dan piloten bij een vliegmaatschappij.

Maar ook in het binnenland tijdens de festivals komen er honderden duizenden fans op deze muziek af. Vaak onder invloed van pillen dansen ze door tot de ochtend.

De kick van de draaiende dj uit Utrecht kan ik wel begrijpen als er zoveel mensen uit hun dak gaan op de door jou gekozen muziek. Het is leuk werk, je ziet wat van de wereld en krijgt alle aandacht. Ze verdienen een kapitaal en draaien eigenlijk alleen muziek, dit is hun hobby. Nog een beetje zwaaien met een koptelefoon in je hand en het is weer voor elkaar. Soms denk ik wel dat ik de verkeerde hobby heb gekozen.

Auteur:

This author has published 45 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.