De goedkope smartwatch is er ook voor u

25 november 2013 | Auteur: | Posted in Elektronica, Smartphones

We zouden u graag wat meer willen vertellen over de goedkope smartwatch. Een smartwatch kunt u zien als een slim horloge die zelfstandig apps kan gaan draaien en die door middel van Bluetooth ook aangesloten kan worden op uw smartphone. De smartwatch is dus veel meer dan een horloge waar u alleen de tijd en datum op af kunt lezen. Zo kunt u de smartwatch gaan gebruiken als calculator, er foto’s op gaan bekijken of deze gaan gebruiken als navigatiesysteem. Vooral als u per fiets of wandelend de eindbestemming moet bereiken kan een navigatiesysteem om de pols erg handig zijn. Door één simpele blik op het horloge weet u welke kant u op moet.

Gebuikt u uw smartphone nu ook veel als muziekspeler dan is er ook een app voor de smartwatch beschikbaar waarmee u kunt gaan regelen welke muziek er afgespeeld wordt. De telefoon kunt u dus gewoon in uw broekzak of tas laten zitten en toch gebieten van welke muziek u maar wilt. Uiteraard is een verbinding met Bluetooth draadloos zodat complete bewegingsvrijheid heeft. Smartwatch is daarnaast ook nog eens erg betaalbaar. Voor nog geen honderd euro heeft u een exemplaar en dit is erg betaalbaar in vergelijking met de smarthpone.

Ook voor automobilisten is de smartphone erg handig

Als u veel tijd achter het stuur doorbrengt dan is de smartwatch ook aan te raden. De boetes voor het alleen maar in de hand houden van uw mobiele telefoon bedragen al ruim tweehonderd euro. Verbindt u de smartwatch nu met uw telefoon dan ziet u ook binnenkomende oproepen, stausupdates en berichten verschijnen op het display van uw horloge.

Aangezien het kijken op een horloge niet strafbaar is is kunt u toch direct te weten komen wie er contact met u probeert te zoeken. Daarna kunt uzelf gaan bepalen of u een parkeerplaats op gaat zoeken om een bericht terug te gaan sturen of dat dit later ook kan als u op uw bestemming gearriveerd bent. We mogen dus stellen dat de mogelijkheden van een smartwatch eindeloos zijn. Ook voor de feestdagen is het dus een cadeau wat niet zal misstaan op uw verlanglijstje.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.