Welke kinderopvang in Oosterhout?

24 september 2014 | Auteur: | Posted in Educatie, Scholen

Kinderopvang, het is iets dat overal nodig is. In Oosterhout vind je verschillende plekken waar je kind kan verblijven, terwijl jij aan het werk bent. Maar hoe kies je de juiste kinderopvang voor jouw kind waar jij je prettig bij voelt. En hoe kijk je tegen buitenschoolse opvang aan? Zijn er naast kinderdagverblijven ook nog andere mogelijkheden om je kind onder te brengen? Lees snel verder.

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang

Er zijn veel verschillende kinderdagverblijven in Oosterhout die dagopvang bieden aan jonge kinderen. Kinderen die al naar school gaan kunnen er na schooltijd opgevangen worden. Sommige zijn kleinschalig en bieden maar opvang aan weinig kinderen, andere zijn groter. Je kunt zelf kijken wat je een prettige plek voor je kind vindt, door verschillende plekken te bezoeken. Kom je bijvoorbeeld uit de omgeving van Strijen kijk dan eens bij kinderdagverblijf Strijen.

Gastouders

Een andere optie is uw kind laten opvangen bij een gastouder. Er zijn in Oosterhout verschillende bemiddelingsbureaus die ouders en gastouders aan elkaar koppelen. Daarnaast zijn er ook gastouders die zonder bemiddelingsbureau werken. Laat je hierover eerst goed inlichten en ga langs om kennis te maken.

SKO

SKO staat voor Stichting Kinderopvang Oosterhout. De SKO biedt al de bovenstaande mogelijkheden aan. SKO heeft verschillende locaties waar kinderen heen kunnen komen en bieden bemiddeling tussen ouders en gastouders. Het is een onafhankelijk bemiddelingsorgaan. Zeer betrouwbaar dus als je nieuw bent in het zoeken van een juiste opvang.

Jaarverslag Kinderopvang Oosterhout

In het jaarverslag van 2013 stond dat de kwaliteit van de kinderopvang in Oosterhout goed is. Je kunt je kind dus gerust toevertrouwen aan de ervaren medewerkers van de opvang in de buurt.

Wanneer je op zoek bent naar passende kinderopvang in Oosterhout, is het het beste om de verschillende opties af te wegen en te zoeken naar de optie die het beste bij jou en je kind.

Auteur:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.