Vrouwen versieren.

13 september 2015 | Auteur: | Posted in Educatie

Wanneer je goed wilt zijn in vrouwen versieren, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Ben jij een man die niet goed is in vrouwen versieren? Lees dan vooral dit artikel goed door. Ik ga je een paar tips geven zodat ook jouw succes met vrouwen versieren groter zal worden.

Straal positiviteit uit.

Wanneer je vrouwen wilt versieren, zorg er dan voor dat je een positieve houding hebt. Dit betekent dat je niet met hangende schouders op een vrouw af moet stappen. Doe je dit wel, dan lijkt het alsof je eigenlijk geen zin hebt om met haar te praten. In plaats daarvan doe je er goed aan om tijdens het vrouwen versieren je rug te rechten, je schouders licht naar achteren te doen. Loop op haar af met een zelfverzekerde, stevige en beheerste pas.

Beweeg beheerst.

Ik benoemde het net al even, stap je op een vrouw af doe dit dan op een beheerste manier. Als je op een onbeheerste manier op een vrouw afstapt, bijvoorbeeld doordat je op haar afstormt, dan schrik je haar af. Wees kalm en beheerst, dan lijkt het alsof je precies weet wat je aan het doen bent.

Oogcontact is belangrijk.

Ben je bezig met vrouwen versieren? Maak dan altijd oogcontact. Heb je eenmaal oogcontact met een vrouw gemaakt? Wees dan nooit de eerste die dit verbreekt. Als je dit wel doet, dan wek je indruk dat jij je niet op je gemak voelt. Dat is funest bij vrouwen versieren. Je geeft daarmee de indruk dat je niet zelfverzekerd bent.

Vrouwen-versieren.eu.

Vrouwen versieren leer je op vrouwen-versieren.eu. Op ons blog vind je allerlei handige artikelen over vrouwen versieren. Met onze tips zal je succesvoller zijn in vrouwen versieren.

Auteur:

This author has published 7 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.