Ruime selectie financiële lesboeken

29 januari 2014 | Auteur: | Posted in Educatie, Opleidingen

Graag vertellen we je meer over de ruime selectie financiële lesboeken die Brinkman Uitgeverij je te bieden heeft. Nu wil iedere student natuurlijk een zo goedkoop mogelijk studentenleven hebben aangezien de studiefinanciering nu niet bepaald hoog is en er ook genoeg andere kosten zijn. Het is dan ook goed om te weten dat de lesboeken bij Brinkam zeer scherp geprijsd zijn en dat je deze ook nog eens snel in huis hebt. Bestel je namelijk voor vier uur ´s middags dan zorgt deze uitgeverij ervoor dat je de boeken de volgende dag al in huis hebt.

Kijken we naar het aanbod dan zien we dat er een groot aanbod is variërend van boeken over bedrijfsadministratie tot bedrijfseconomie, zoek je een boek waarin de fiscale aspecten worden uitgelegd dan kun je hiervoor ook bij Brinkman terecht. Nu is het zo dat er niet alleen maar financiële lesboeken bij deze uitgever te koop zijn, we leggen de focus hier wel op in dit artikel maar ook als boeken over bijvoorbeeld informatica zoekt dan zit je bij Brinkman goed. Net zoals bij de financiële boeken geldt hier ook dat de titels scherp geprijsd zijn en dat de levering snel is. Ben je dus op zoek naar lesboeken dan nodigen wij je graag uit een kijkje in de webshop van Brinkman te gaan nemen.

Brinkman heeft meer voordelen

Nu is het zo dat Brinkman Uitgeverij meer voordelen heeft dan alleen een ruime selectie en een lage prijs. Ook voor docenten die een titel willen beoordelen is Brinkman er. Zo is er de mogelijkheid om een gratis docentenexemplaar aan te gaan vragen. Dit is het gewoon het boek zoals deze in de webshop staat maar een docent kan deze aanvragen om zo de kwaliteit van de lesstof te gaan beoordelen.

Het geeft maar aan dat ook Brinkman zelf overtuigd is van de kwaliteit. Het aanvragen van een docentenexemplaar kan simpel door een account als docent aan te gaan maken, vervolgens zie je vanzelf de mogelijkheid tot het aanvragen van een gratis docentenexemplaar. Het spreekt voor zich dat deze mogelijkheid er alleen is voor docenten. Studenten kunnen tegen een scherpe prijs ook snel de studieboeken bij Brinkman gaan aanschaffen.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.