Telmacom: het bedrijf voor teleprospectie

27 juni 2015 | Auteur: | Posted in Computers

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw zorgen uit handen kan nemen? Een bedrijf dat teleprospectie diensten aanbiedt tegen een goed tarief? Dan is het Vlaamse bedrijf Telmacom een goede optie. Het bedrijf is gevestigd in Willebroek (vlakbij Mechelen) en levert al sinds 2006 haar teleprospectie diensten aan zowel multinationals als lokale kmo’s. Daardoor weet Telmacom precies wat haar klanten nodig hebben. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in de telemarketing wereld in zowat alle sectoren.

Volgens de filosofie van Telmacom is elk telefonisch contact een mogelijkheid om een lange-termijn relatie met een klant op te starten. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een prospect of een klant. Andere redenen om telefonisch contact te hebben, zijn om relevante informatie in te winnen en om problemen op te lossen. Door uw teleprospectie of telemarketing uit handen te geven aan Telmacom, bent u zeker van een professionele werkwijze; een werkwijze die de benodigde resultaten zal halen.

Telmacom gelooft dat medewerkers de kern van het succes zijn. Daardoor vindt u bij Telmacom alleen eigen personeel. Zij zijn getraind om goede resultaten te halen voor hun klanten. Zij beschikken dan ook allemaal over gedegen ervaring die ze hebben opgedaan in de meest uiteenlopende sectoren.

Welke diensten biedt Telmacom aan?

Een goede telemarketing campagne maakt gebruik van verschillende mogelijkheden die beschikbaar zijn. Het maakt bij Telmacom niet uit of het bij u gaat om cold contacts (mensen of bedrijven die u nog niet kent), leads of klanten of dat u wilt dat wij uw database beheren. Bij Telmacom bieden we namelijk verschillende diensten aan. Zo kan het bedrijf actief leads generen door bijvoorbeeld direct mailings op te volgen. Bent u echter al bekend met het bedrijf of de persoon, dan kunt  u ervoor kiezen om alleen welkomstgesprekken te voeren en afspraken met prospects in te plannen.

Zijn de consumenten of bedrijven die Telmacom voor u moet bijhouden reeds klant? Dan kunnen wij retentie gesprekken houden, bestaande klanten houden door te praten en slapende klanten activeren. Tot slot, als klanten eenmaal in de database staat, dan wordt het tijd om zaken te testen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld enquetes te laten uitvoeren of de database te optimaliseren. Hiermee heeft u altijd een goed overzicht van uw clientèle.

Professionele teleprospectie is onmisbaar

Misschien zult u zich afvragen: moet ik teleprospectie echt uit handen geven? Daarop is het antwoord volmondig ja. Voor de meeste bedrijven zal het een uitkomst blijken, omdat ze nu hun tijd kunnen besteden aan andere belangrijkere zaken. Telmacom kan de hele telefonische rompslomp uit handen nemen zodat uw bedrijf zich kan focussen op waar het goed in is.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Kijk dan eens op de website van Telmacom op www.telmacom.be. U kunt ze telefonisch bereiken op +32 52 31 78 53. Het bedrijf is gevestigd in Willebroek aan de Molenweg 94.

Voor meer info over Enquetes afnemen u kunt ons ook bezoeken.

Auteur:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.