Cursus social media voor mkb’ers in Enschede

4 december 2013 | Auteur: | Posted in Internet, Opleidingen, Software

Vanaf Maandag 27 januari zal Both Social een nieuwe cursus lanceren speciaal voor MKB’ers over Social Media.

Social Media zijn de laatste jaren essentieel onderdeel geworden van bijna elk marketing plan. Toch zijn er veel MKB’ers die door verschillende redenen zich hier nog niet in hebben kunnen verdiepen. In 6 praktisch ingestelde praktijk lessen worden de cursisten getraind in het gebruik van social media. Hierbij worden de basisprincipes van social media bijgebracht, maar ook een aantal handige tips en trics. Op de drie grootste social media, Twitter, Facebook en LinkedIn wordt dieper ingegaan. In de trainingen wordt gekeken naar best practices, maar het ‘zelf doen’ vormt ook een belangrijk onderdeel van de cursus.

Aan het einde van de cursus zijn de cursisten in staat om de mogelijkheden van social media in te zien,  hebben zij een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden gezien, weten ze hoe ze een social media strategie op moeten zetten en hebben ze een aantal handige, direct in de praktijk te brengen tips en trics gekregen.

De cursus is bedoeld als laagdrempelige instapcursus voor social media en zal worden aangeboden voor de speciale introductieprijs van 250 euro excl. BTW. Meer informatie over de cursus vindt u op de website van Both Social: http://www.bothsocial.nl/social-media-mkb/

Auteur:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.